Dobrý den Chtěl bych se zeptat. V jednom videotutoriálu z internetu jsem viděl, že při kliknutí na barevný rámeček vedle například odrazivosti u shaderu se zobrazí tabulka s daleko širším rozsahem barev( tabulka s výběrem barev jako v archicadu) než v mojí verzi artlantisu.., mě se zobrazuje jen omezená škála barev typická pro artlantis...Nevíte někdo čím to je...?díky
úte lis 04, 2008 9:30 pm
roman brzon
Re: ŠKÁLA BAREV U SHADERU
Dobrý den, můžete sem pomcí obrázku hodit co tím myslíte, nevím co je dle vás normální a co ne. Děkuji.
pouzijte prave tlacitko mysi napalete a dostanete standartni barevny dialog windows nebo Mac
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
stř lis 05, 2008 1:07 pm
roman brzon
Re: ŠKÁLA BAREV U SHADERU
podle toho co klient píše na tabulku pravým tlačítkem kliká ale vyskakuje mu jiná tabulka...aspoň tak jsem to pochopil...z videa je krásně vidět jak na tačítko kliknout a otevřít tabulku:) tak doufejme že to chápete lépe nežli já:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru