|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 6:14 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Flagen
|
Obrazek v obrazu
chtel bych vlozit do obrazu, ktery je v knihovne jinou tapetu v parametrech zapnu vlastni obrazek a u jmena konci veskere moje znalosti
|
pon úno 27, 2006 11:57 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Mohl bys to nějak konkretizovat ???? To jako nevíš jak se vloží obrázek ? Nějak tvůj dotaz vůbec nechápu : )))
úte úno 28, 2006 9:24 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
obecne vlozit jde textura ktera je prirazena v načtených knihovnách .
Nazev textury se uvadi bez koncovky.
Je to jednoduche
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
úte úno 28, 2006 9:26 am |
|
|
CADdesigner
Registrován: čtv led 05, 2006 12:14 pm Příspěvky: 13 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
CADmaster píše: Mohl bys to nějak konkretizovat ???? To jako nevíš jak se vloží obrázek ? Nějak tvůj dotaz vůbec nechápu : )))
No já to pochopil tak,že chce do knihovního prvku obraz (v 8.1 -nábytek-dekorace v 9 nevim,ale předpokládám,že stejně) vložit nějaky svuj vlastní obrázek. Sice jsem ti to doufám tak nějak polopaticky vysvetlil,ale prakticky nevim,jak to udělat, takže kdyby jsi to vedel ty,tak odpovez
ciao
|
úte úno 28, 2006 1:22 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
CADdesigner píše: CADmaster píše: Mohl bys to nějak konkretizovat ???? To jako nevíš jak se vloží obrázek ? Nějak tvůj dotaz vůbec nechápu : ))) No já to pochopil tak,že chce do knihovního prvku obraz (v 8.1 -nábytek-dekorace v 9 nevim,ale předpokládám,že stejně) vložit nějaky svuj vlastní obrázek. Sice jsem ti to doufám tak nějak polopaticky vysvetlil,ale prakticky nevim,jak to udělat, takže kdyby jsi to vedel ty,tak odpovez ciao
*24* .... :)
No ja bych řekl že pan cipra to pochopil hned líp jak já a dostatečně odpověděl : )))
úte úno 28, 2006 1:27 pm |
|
|
CADdesigner
Registrován: čtv led 05, 2006 12:14 pm Příspěvky: 13 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
CADmaster píše: CADdesigner píše: CADmaster píše: Mohl bys to nějak konkretizovat ???? To jako nevíš jak se vloží obrázek ? Nějak tvůj dotaz vůbec nechápu : ))) No já to pochopil tak,že chce do knihovního prvku obraz (v 8.1 -nábytek-dekorace v 9 nevim,ale předpokládám,že stejně) vložit nějaky svuj vlastní obrázek. Sice jsem ti to doufám tak nějak polopaticky vysvetlil,ale prakticky nevim,jak to udělat, takže kdyby jsi to vedel ty,tak odpovez ciao *24* .... No ja bych řekl že pan cipra to pochopil hned líp jak já a dostatečně odpověděl : )))
Jo už to vidim )) jsem si nezaroloval dolu noo.....se stane )
|
úte úno 28, 2006 1:29 pm |
|
|
POop
|
Rysuju v AC9 a objekt OBRAZ si beru z knihovny AC7...Tvuj vlastni obraz (bude se jmenovat např. hokej) prekopirujes do \ArchiCAD 7.0\Knihovna ArchiCADu 70\Knihovna objektů 70\3. MAKRA 70\Mapy obrázků 70\
...a pak v parametrech zapnes vlastni obrazek a do jmena napises hokej
|
stř čer 28, 2006 6:01 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|