|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 1:01 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Knihovní prvky z Archibase
Autor |
Zpráva |
Juniper
|
Knihovní prvky z Archibase
Chtěl jsem se zeptat, když si stáhnu prvek z archibase a chci mu přiřadit textury v artlantisu. Tak mi jedna textura vykreslí celý prvek např. u horní kuchyňské skříňky. Se mi stejnou texturou vyrendruje jak korpus, tak dvířka. Tak jsem se chtěl zeptat,jestli lze ten prvek v archicadu nějak rozdělit ať můžu dát jinou texturu korpusu a dvířek. Moc děkuji za odpovědi
|
čtv čer 10, 2010 12:23 am |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
Re: Knihovní prvky z Archibase
Dobrý den
Materiály objektu, můžete v Archicadu rozdělit do té úrovně, kterou vám dovolí jeho nastavení. Podívejte se v nastavení do záložky parametry, jestli tam lze volit materiály pro jednotlivé části objektu. (přitom ještě zkontrolujte záložku model, aby tam bylo zatrženo zatržítko "použít materiály objektu")
Pokud vám prvek nedovolí rozdělení materiálů podle vašich představ, můžete jednotlivé plochy oddělit na úrovni Artlatnisu
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
čtv čer 10, 2010 8:56 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|