|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 4:33 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Nevim jak zobrazit nekolik sraf v 1 objektu
Autor |
Zpráva |
klejkolinka
|
Nevim jak zobrazit nekolik sraf v 1 objektu
Dobry den,
potrebovala bych pomoct, jak vykreslit nekolik ruznych sraf v jednom objektu. Jde mi o konkretni problem: Udelala jsem si rez schodistem, ktere ma urcitou skladbu (nejen prefa desky) proto bych potrebovala skladbu vykreslit pomoci nekolika na sebe navazujicich sraf - (drevo, poter, ZB deska...) bohuzel se mi srafy, ktere delam pomoci nastroje vyplne nezobrazuji. (Vrstvu vyplne mam samozrejme aktivni, rezovou vypln schodiste mam nastavenou jako prazdnou) Nevite nekdo nahodou co s tim?
Děkuji Klejkolinka
|
úte kvě 26, 2009 8:50 pm |
|
|
Kokesh
Registrován: čtv kvě 10, 2007 3:03 pm Příspěvky: 56 Bydliště: Stříbro
|
Re: Nevim jak zobrazit nekolik sraf v 1 objektu
Zkuste změnit pořadí kreslení. Označit výplň, na jakýkoliv aktivní bod výplně kliknout pravým myšítkem a z rolovací nabídky najet na pořadí kreslení a poté na přenést dopředu. Snad je to tenhle problém
_________________ AC13, Intel Core2Quad Q9300 2,50MHz, Nvidia GeForce GTS 450, 4GB RAM
|
úte kvě 26, 2009 11:04 pm |
|
|
klejkolinka
|
Re: Nevim jak zobrazit nekolik sraf v 1 objektu
Mockrát Vám děkuji !! Bylo to přesně tím. Tuhle možnost jsem doposud neznala. A zase umim o malinko víc Ještě jednou díky
|
stř kvě 27, 2009 12:43 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|