|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 9:16 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mykisam
|
okno přes dvě patra
mám AchiCad 9 ve studentské verzi, mám okno pres dvě patra,okno se mi ve 3D zobrazí pouze v tom spodním patře. Prosím o pomoc. Předem děkuji za rychlé odpovedi (na e-mail mohu poslat obr.)
|
sob lis 24, 2007 2:18 pm |
|
|
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
když chceš mít okno přes dvě patra, tak ale musíš to okno mít pořád v jedné zdi. Tozn. že musíš udělat taky přes dvě patra i zeď. Takže pokud máš k.v. 2800, tak zeď musíš mít vysokou 5600 a pak tam to okno dáš bez problémů....nebude právě tady ten problém?
|
pon lis 26, 2007 10:26 pm |
|
|
mykisam
|
Ale jak tu zeď přes dvě patra rozdělím na dvě podlaží??? myslím aby se mi když si v navigátoru kliknu na např. 1.NP aby se mi zobrazila jen ta půlka zdi?? moc děkuji za odpovědi.
|
sob pro 01, 2007 11:00 am |
|
|
amundsen
|
ja myslim ze se to da udelat tak, ze do spodniho patra udelas to okno ktere chces a ve zdi v hornim patre udelas jenom otvor
|
čtv pro 13, 2007 2:31 pm |
|
|
mykisam
|
Moc dík, to s tím otvorem funguje. Tak ahoj
|
čtv pro 13, 2007 4:00 pm |
|
|
macabe
|
Re: okno přes dvě patra
mam podobny problem mam stenu zalomenou http://www.archiweb.cz/buildings.php?ty ... ow&id=1567 jako na tomhle obrazku a jak dat do toho zlomu okno kdyz tam dal okno tak je cast skryta pod zdi protoze zlom je z dvou sten nebo kdyz pouziji operaci s telesy vytvorim otvor a pak tam vlozim okno tak i to okno se mi oreze dle otvoru a pak neni videt diky za rady zpecha to delam rocnikovou praci do atelieru diky za pomoc
|
čtv kvě 07, 2009 6:32 pm |
|
|
Skawagon
|
Který obrázek máš na mysli? Nejjednodušej by se to dalo udělat asi přes zklopenou zeď... Do jedné dáš okno, tu druhou vytvoříš a potřebný otvor do ní vybouráš pomocí operací z tělesy. Ale když označuješ operační prvky tak neoznačuj tu stěnu v níž je okno.
|
pon kvě 25, 2009 9:44 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
macabe píše: mam podobny problem mam stenu zalomenou http://www.archiweb.cz/buildings.php?ty ... ow&id=1567 jako na tomhle obrazku a jak dat do toho zlomu okno kdyz tam dal okno tak je cast skryta pod zdi protoze zlom je z dvou sten nebo kdyz pouziji operaci s telesy vytvorim otvor a pak tam vlozim okno tak i to okno se mi oreze dle otvoru a pak neni videt diky za rady zpecha to delam rocnikovou praci do atelieru diky za pomoc Co profilova zed tam by to melo zobrazovat korektne kdyz se zapne ta volba co zbrazuje model v pudoryse. nebo aspon profilova zed v patře kde se to lame jinak sikme.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
úte kvě 26, 2009 8:23 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|