Sendvičové konštrukcie. Pomožte
Autor |
Zpráva |
michalb
|
Sendvičové konštrukcie. Pomožte
Poprosil by som Vás o radu. Ak vytvorím v jednom projekte nejaké sendvičové konštrukcie môžem ich použiť aj v iných projektoch??? Mám problém, že mi v jednom projekte keď chcem zadať sendvič, tak mi zamrze AC12. Potreboval by som tam neja nainportovať sendv. konštrukcie dá sa to nejak vyriešiť?? Takisto dá sa to aj s výkresovými formátmi, ak už mám niečo vytvorené. Ďakujem
|
stř bře 18, 2009 9:11 pm |
|
|
jirat
|
Re: Sendvičové konštrukcie. Pomožte
Určitě to jde "Volby" -> "Atributy prvků" -> "Manažer atributů" Ale asi by mělo stačit nakpírovat nastavenou zeď (desku, střechu) do nového projektu.
_________________ ing. Michal Jirát Business Centrum Mikrotechna a.s. NOSCALE architects, s.r.o. Odborná rada pro BIM Výuka ArchiCADu na FA ČVUT
Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC23 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu
|
stř bře 18, 2009 9:31 pm |
|
|
michalb
|
Super ten sendvič mi funguje a dá sa to aj s tou výkresovou zložkou nejak, to som nenašiel. Mám určité usporiadanie výkresov dá sa to nainportovať do nového projektu??
|
stř bře 18, 2009 9:49 pm |
|
|
jirat
|
Vykresů? Do rozdělaného projektu asi ne. Jedine si vytvořit šablonu projektu a s ní začínat nový projekt. V rozděleném projektu si to budete muset vytvořit znovu (obsah výkresových vzorů můžete pochopitelně kopírovat)
_________________ ing. Michal Jirát Business Centrum Mikrotechna a.s. NOSCALE architects, s.r.o. Odborná rada pro BIM Výuka ArchiCADu na FA ČVUT
Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC23 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu
|
stř bře 18, 2009 10:09 pm |
|
|
michalb
|
Prosím Vás a ako sa robí toto kopírovanie napr vzorových výkresov alebo sendvičov medzi dvomi projektmi. Poprípade kopírovanie iných vecí?? Všetko má svoju funkciu alebo sa robí nejako obecne?
|
stř bře 18, 2009 10:27 pm |
|
|
martyl
|
Vzorové i všechny ostatní výkresy kpíruju v navigátoru...otevři si organizér v novém souboru....v jedné plovovině organizéru dám vyhledat zdrojový soubor (pln, pla) a z něj pak myší do druhé poloviny nataham výkresy co potřebuju.
_________________ AC 17
|
čtv bře 19, 2009 7:18 am |
|
|
jirat
|
Nojo, na to jsem si nějak nevzpomněl
|
čtv bře 19, 2009 10:10 am |
|
|
endrue
|
Dobrý den,
pracuji v AC17 a chtěl bych se zeptat, zdali jde editovat barva pera výplní při tvorbě sendvičové konstrukce? Děkuji.
|
pon čer 29, 2015 12:05 pm |
|
|
jirat
|
Mrkněte do nastavení stavebních materiálů, ze kterých se sendviče skládají.
|
pát črc 03, 2015 9:05 am |
|
|