|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 5:04 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Chaloupka Pavel
|
Sendvičová konstrukce
Dobrý den, narazil jsem na následující problém. V nabídce volby----atributy prvků----sendvičové konstrukce, jsem si vytvořil kopii jednoho z materiálů a následně ji upravil, uložil a když jsem danou sendvičovou konstrukci chtěl aplikovat coby skladbu podlahy v půdorysu pomocí desky, tak v možnostech nastavení desky...typ výplně se mi daná sendvičová kce nezobrazila, resp, zobrazily se mi tam jen dvě možnosti a při tom těch předefinovaných možností je mnohem víc. Kde najdu ty zbylé? Děkuji, AC 12
|
úte bře 10, 2009 9:41 am |
|
|
Chaloupka Pavel
|
Re: Sendvičová konstrukce
Problém vyřešen:-) Nevšiml jsem si možnosti u definování skladby, že se musí zatrhnou zda-li chci konstrukci pro zdivo nebo střechy nebo desky
|
úte bře 10, 2009 9:46 am |
|
|
Chaloupka Pavel
|
Ještě jeden problém, na který se mi nepodařilo přijít. Jak nadefinovat typy čar? V nastavení sendviče jsem sinadefinoval čáry dle tlouštěk, ale pak např. v řezu se mi buď zobrazej všechny do jedné barvy nebo se změní jen dělící. Když pak ta sendvičová kce je v kontaktu s kcí stropů a čára je tlustá, není to dobré. Ve stručnosti teda chci vědět, zda se nechá nasatvit každá dílčí čára tak, aby všechny čáry vč té, které je v kontaktu se stropem byly tenké a nášlapná vrstva byla silnou čarou. Děkuju
|
úte bře 10, 2009 10:06 am |
|
|
jirat
|
V nastavení prvku - půdorys a řez - povrchy řezu - zaškrtnout "použít nastavení konstrukce" u typů a barev čar
_________________ ing. Michal Jirát Business Centrum Mikrotechna a.s. NOSCALE architects, s.r.o. Odborná rada pro BIM Výuka ArchiCADu na FA ČVUT
Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC23 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu
|
úte bře 10, 2009 10:48 am |
|
|
Chaloupka Pavel
|
Děkuji, funguje.
|
úte bře 10, 2009 11:36 am |
|
|