Autor |
Zpráva |
janek
|
padající Artlantis
Dobrý den , mám opět jeden problém s Atl 2. Pokaždé když chci nějak manipulovat s kamerou manuálně ve 2d navigátoru, například přiblížit nebo oddálit kameru , nebo třeba rozšířit záběr, tak ni artlantis spadne. Nevíte někdo prosim v čem by mohl být problém....?Mám artlantis 2 staženou jednoroční výukovou verzi..Děkuju
|
pon lis 17, 2008 12:42 am |
|
|
roman brzon
|
Re: padající Artlantis
dobrý den, zkuzte aktualizovat artlantis, také quicktime. Dělá vám to ve všech souborech nebo jen v něktrém? občas se stane že po delší práci v jednom atl souboru obzvláště o větších paramrtrech dojde k chybám, které nejdou odstranit.
|
pát lis 21, 2008 6:20 pm |
|
|
janek
|
Dobrý den, můj problém stále přetrvává...Artlantis padá stále při jakémkoli pokusu o manuální nastavení kamery nebo objektů-například stromů v 2d navigátoru...Quick time player jsem stáhnul nový i když nevím jakou verzi bych měl mít aby vše fungovalo ok...?Artlantis jsem updatoval, i když nevím jestli správně(stáhnul jsem poslední update dostupný na stránkách artlantisu) a aktualizace nevím jak se provádí....?děkuji
|
úte pro 16, 2008 3:51 pm |
|
|
roman brzon
|
Dobrý den napište mi na mail a napíši vám přesny postup jak získat zprávu o chybách ze které mohu poznat o co přesně jde. Můj mail je roman.brzon@seznam.cz. S pzdravem Roman Brzoň
|
úte pro 16, 2008 7:40 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
sice nevim co je v chbe napsano ale videl bych to na problem havarie pro opengl tedy bych aktualizoval jeste navic directx a ovladace gr karty. Pdle meho to spusobuje kolize ovladacu gr karty pri 2d opengl operacich
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
stř pro 17, 2008 9:21 am |
|
|
janek
|
Můžu se jenom zeptat jak aktualizovat directx a ovladače grafické karty...?
|
stř pro 17, 2008 8:11 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
janek píše: Můžu se jenom zeptat jak aktualizovat directx a ovladače grafické karty...? pokud ti to nic nerika pak zkus nejakeho skusenejsiho kamarada nebo nekoho kdo se trosku vyzna v pocitacich a nech to na ně. Jinak se predpoklada ze windows na kterych ti to běhá jsou aktualní a v pořádku . Po tom všem bych to typoval na ovladače gr karty.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv pro 18, 2008 10:07 am |
|
|
janek
|
Jo měli jste pravdu, stáhnul jsem ovladače a už to fuguje...Děkuju....
|
čtv pro 18, 2008 10:36 am |
|
|