|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 9:18 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mirec
|
pracovne prostredie
zdravim, mam problem s nastavenim pracovneho prostredia, vysvetlim na priklade.neukazuje sa mi informator pri kurzore, zapnem ho v schematoch pracovneho prostredia, zobrazuje sa ale po nejakom case alebo po prepnuti sa medzi oknami ci v archi alebo vo windowse (neviem presne je to rozne) sa zas nezobrazuje, pozriem do nastaveni schemat a je vypnuty.Vypina sa mi vsetko co nastavim v schematoch uzivatelskych predvolieb, respektive sa vrati k povodnym nastaveniam.Vytvoril som si vlastny profil, zapnem ho vsetko chvilu funguje ako som nastavil ale po chvili uz nie, zapnem svoj profil(ktory je nastaveny ako implicitny) zas to chvilu ide a takto dookola. Neviete mi niekto poradit kde je problem, nemam nieco zapnute alebo chyba a preinstalovat? Dik za pomoc ArchiCAD 12 EDU
|
sob pro 06, 2008 9:37 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: pracovne prostredie
Pravděpodobně máte v tom daném profilu nadefinovaný například ten iformátor na nějaké klávesové zkractce, která je třeba zároveň nějakým povelem, který často při práci používáte a tak zobrazování vypínáte a zapínáte ..a takto to bude asi i s tím ostatním. Doporučuji si pořádně nastavit uživatelský profil a prozkoumat duplicitu klávesových zkratek.
čtv pro 11, 2008 9:23 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|