|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 11:52 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milkac
|
Spuštění AC 11
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s touto chybou Problém: ArchiCAD nemùže být spuštìn, protože nasledující doplòky jsou chybìjící: Interaktivní tabulka
Aby mohl být ArchiCAD spuštìn, tyto doplòky musí být umístìny do této složky: E:\grafisoft\ArchiCAD 11\Doplòky ArchiCADu
Pul roku mi to v pohodě šlo a ted i po reinstalaci mě to píše tuto chybu. Mám studentskou verzi platnou až do září. Předem děkuji za rady.
|
stř kvě 07, 2008 10:18 pm |
|
|
xmalda
|
Re: Spuštění AC 11
a jsou tyto doplnky umisteny na ceste E:\grafisoft\ArchiCAD 11\Doplòky ArchiCADu? obcas jsou problemy kdyz se programy instaluju jinam nez standartne do C:program files .....
_________________ AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570
|
čtv kvě 08, 2008 4:01 pm |
|
|
Radek Podliska
|
Dobry den, zkuste se kouknout do Ovladacich panelu Windows a tam je Mistni a jazykove nastaveni a zde v posledni zalozce Upresnit vyberte v casti Jazyk pro programy nepodporujici kod Unicode a zde vyberte Cestina. To by mohlo byt reseni, tento problem vznika hlavne pokud nemate cesky operacni system, ale to vy tady nepisete. Nekdy muze podobny problem vzniknout i na pocitaci Apple, tam je nastaveni zhruba podobne, ale samozrejme s ohledem na jiny operacni system.
|
úte kvě 13, 2008 3:26 pm |
|
|
milkac
|
Děkuji za rady. Bylo to přehozením jazyka na AJ, po změně na CJ prostředí už mi to funguje.
|
pon kvě 26, 2008 7:09 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|