|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 9:52 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Nezobrazuji se odkazove znacky oken ve vykresu
Autor |
Zpráva |
amundsen
|
Nezobrazuji se odkazove znacky oken ve vykresu
v pudoryse mam vsechna okna a dvere s odkazovymi znackami (bublinami), ale ve vykresove slozce se nezobrazuji. myslel jsem ze se to nastavuje v moznostech pohledu ale nenasel jsem to. poradte prosim jak to mam vyresit, dekuju
|
úte dub 15, 2008 4:05 pm |
|
|
martyl
|
Re: Nezobrazuji se odkazove znacky oken ve vykresu
Ty pohledy musely bejt uložený, když byly volby nastavený tak, aby se značky zobrazovaly. A nebo pravým tl na pohledu a v nastavení pohledu navolit možnosti pohledu tak aby se značky zobrazovaly.
_________________ AC 17
|
úte dub 15, 2008 4:43 pm |
|
|
amundsen
|
ja uz jsem to vyresil tim, ze jsem kresby proste smazal a vytvoril znova a uz je to ok, nevim cim to bylo. ale diky za radu
|
úte dub 15, 2008 6:18 pm |
|
|
Radek Podliska
|
Problem nejspise vznikl tim, ze vykresova slozka se odkazuje na mapu pohledu a ne na mapu projektu (ve ktere pracuje vetsina lidi). Tim muze nastat problem pri presouvani z mapy projektu do vykresove slozky. Lepsi je nejdrive vytvorit pohled v mape pohledu a ten nasledne presunout do vykresove slozky. Kliknete-li pravym tlacitkem mysi na pohled v Navigatoru je zde Nastaveni pohledu a zde je moznost vyberu Moznosti pohledu modelu. Tam vyberete tu kombinaci, kterou jste nastavil v menu Dokument/Nastavit pohled modelu/Moznosti pohledu modelu. Zde muzete danou kombinaci Ulozit jako novou, pripadne prepsat nejakou jiz vzniklou. A zde hned v prvni zalozce Moznosti konstrukcnich prvku v prave casti mate moznost vyberu zobrazeni bublin u oken a u dveri.
|
čtv dub 17, 2008 10:03 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|