Právě je pát lis 22, 2024 11:35 pm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
upgrade každý rok? 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: upgrade každý rok?
Pane Zajíci,

jmenuji se Bc. Radek Podliska

čtv úno 07, 2008 1:33 pm

uz se v te diskusi prestavam orientovat. za chvili se to zvrhne v osobni utoky. nechci se vas dotknout, Bc. Podlisko, ale pokud jste jeste student, tak jste v oboru zacatecnik a na muj vkus moc machrujete jak byste zvladnul kdejakou praci nekoho jineho, ale zrovna to co delate vy je tak strasne narocne. ja delam v oboru jiz 11 let od skoly, a celych 11 let delam v AC a musim rict ze v kazde verzi me trapily nejake veci, ktere by staly za opravu vzhledem k tomu kolik ten program stoji. ale jak jednou napsal LubosC, tak kazdej SW kdyz se konecne vyladi, tak uz je nova verze na trhu. a musim rict, ze stylem jakym tady odpovidate, me nutite premyslet o tom, ze v ramci support packu budu kazdou i sebemensi blbost na kterou narazim pozadovat vyresit po tech. podpore.

a zajimala by me jedna vec: kdyz pisete ze "Každý den se člověk na technické podpoře dostane k mnoha projektům a musím říct, že jsem se ještě nesetkal s něčím co by mě ze stavařského hlediska zaskočilo", tak nevim k jakym projektum se dotavate, protoze me teda zaskocilo uz dost veci. co teda resite za projekty?

NVIDIA GeForce 6800

čtv úno 07, 2008 3:30 pm

Pokud se ten problém bude týkat ArchiCADu, rádi vám pomůžeme s řešením.
Na jakých projektech spolupracuji nebudu reagovat takto veřejně, protože by s tím každý investor nemusel souhlasit. Jestli vás to zajímá, můžete mě kontaktovat osobně na mail podliska@cegra.cz.

Radek Podliska
technická podpora

čtv úno 07, 2008 4:05 pm

Dobře..řešilo se tu třeba ostění, že nelze kótovat....můžu se zeptat kde to máte vyřešené? Jestli by nebylo lepší se věnovat jedné věci a pořádně, než dělat do všeho a kde nic tu nic. Vy tu pořád píšete jak pomůžete s řešením, ale kde nic tu nic...aby někdo opravil knihovnu, to ne. Nevim před jakou dobou se tu řešily knihovny VHF. Kde je výsledek? Ke mě se nic nedostalo. Atd atd.

čtv úno 07, 2008 4:17 pm

může někdo s podpory cegry (nebo správců fora) vybrat z archifora nevyřešené problémy?Třeba: zobrazení trámu na podlažích, vlastní ostění, nastavení asymetrických dveří s nadsvětlíkem, nastavení materiálu u dvoukřídlých dveří pro každé křídlo zvlášť apod. Je tam docela dost problémů bez řešení a my tam určitě další přihodíme...bohužel.......prostě nám raději pomáhejte....a nehádejte se...... stejně platí pravidlo číslo 1:klient má vždycky pravdu.

.........a je moc dobře, že forum funguje, protože je to první filtr problémů. Něco mi nejde..............mrknu na forum jestli už to někdo neřešil...potom manuál a teprve nakonec telefonuju....To mi taky připomíná, že by bylo dobré udělat pořádek v předmětech někdy se řeší zcela něco jiného než by člověk čekal...samozřejmě myslím diskuze o skutečných problémech s archicadem a jak na ně....

čtv úno 07, 2008 7:18 pm
Site Admin

LuW. píše:
To mi taky připomíná, že by bylo dobré udělat pořádek v předmětech někdy se řeší zcela něco jiného než by člověk čekal...samozřejmě myslím diskuze o skutečných problémech s archicadem a jak na ně....

.. to je těžké.. pokud jednu část tématu přesunu jinam, nebo jen někomu upravím předmět ve snaze udělat pořádek tak se bude dotčený určitě rozčilovat, vytáhne téma cenzura apod..
Diskuze pak bude pokračovat v uplně jiném duchu než bylo původní téma, já budu nucen stále víc mazat a přesouvat a bude v tom ještě větší guláš než teď...

Pořádek se prosím také snažte udržovat vy sami při psaní a odpovídání na příspěvky, např. tady - hádáte se o uplně jiných věcech než je nadpis tématu - "upgrade každý rok?"... a napadlo někoho změnit nadpis své odpovědi když odpovídal na předchozí příspěvky ?

Pokud se změní nadpis příspěvku během diskuze tak je jasné že se diskuze odklonila od tématu a tudíž jí pak můžu přesunout jinam, pokud ne tak se to neodvážím udělat.. :?

pát úno 08, 2008 11:33 am
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4