Autor |
Zpráva |
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
První kolečko doma : ) - 360h
Žeby to mělo nějakou spojitost s nedostatkem lidí ? viz.: http://www.cegra.cz/12-novinka-265-tech ... -tymu.aspx
Jen nechápu, jak taková podpora vůbec může fungovat
PS: střadoškolské vzdělání je dle mne hodně velkým nárokem
pon lis 12, 2007 9:46 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
384 hodin co sem nikdo z odpovednych neni schopen napsat "mi to aspon sledujeme"
Je tady vubec ještě někdo komu to vadí že forum jde do kytek ?
Nebo je to pro zoufalce kteří když se jim ten šroubek nepodaří zatlouct kamenem tak se zeptaji si maji vzit kladivo nebo šroubovak
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
úte lis 13, 2007 10:23 am |
|
|
ArchiCegraA
Site Admin
|
Spíš mě zajímalo jak dlouho to vás dva bude bavit...a klobouk dolu
pro Luboše kýžené "my to aspoň sledujeme"
ale radši jsem zvolil to druhé i/y z nabídky
|
úte lis 13, 2007 12:43 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
|
ArchiCegraA píše: Spíš mě zajímalo jak dlouho to vás dva bude bavit...a klobouk dolu
pro Luboše kýžené "my to aspoň sledujeme" ale radši jsem zvolil to druhé i/y z nabídky
škoda že se anonymě schováváš za cegru
víš že ja češtinu neřešim
A schválně jestli vám to někdo uvěří
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
úte lis 13, 2007 1:12 pm |
|
|
ArchiCegraA
Site Admin
|
Že bych se schovával za cegru neni moc pravda. Čistil jsem reg. uživatele od spamu a to dělám přes tenhle účet...
jestli někdo uvěří nebo ne, mě taky zas tak moc netrápí, pro uživatele dělám to co je v mých silách a nepotřubuju si na něco hrát. Chápu že někdo spokojený je a někdo ne.
ale jinak v pohodě:-) jsem rád že se takhle zakládaš o to aby sme se makali na 110 procent
|
pát lis 16, 2007 2:01 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
|
ArchiCegraA píše: Že bych se schovával za cegru neni moc pravda. Čistil jsem reg. uživatele od spamu a to dělám přes tenhle účet... jestli někdo uvěří nebo ne, mě taky zas tak moc netrápí, pro uživatele dělám to co je v mých silách a nepotřubuju si na něco hrát. Chápu že někdo spokojený je a někdo ne. ale jinak v pohodě:-) jsem rád že se takhle zakládaš o to aby sme se makali na 110 procent
Co takhle místo toho kárání nás rejpalů (nic proti ale myslím že rejp je trefný) místo monitoringu dělat i nějaké ty adminské věci ? Jistě jsi (jste) si všiml, že jsem jednou omylem přesunul spam na místo odstranění, přičemž jsem omylem ponechal stínovou kopii na původním místě. Bohužel to dále smazat mohou jen admini .... ?
Dále by bylo dobré se zamyslet nad posílením filtrů proti spamu, občas si připadám že to tu jen mažu, je toho fakt moc.
pon lis 19, 2007 1:03 pm |
|
|
Václav Maňásek
Moderátor
|
na ten spam se ještě podívám, pár jsem jich nedávno mazal.
S tím filtrem si bohužel nevím moc rady máme blokované téměř všechny adresy s podezřelou příponou, problém je s maily .com kde se musí zakazovat jen přímé adresy, protože gmail, hotmail atd. používají i slušní občané.
Uvítáme jakýkoliv konkretní nápad.
|
úte lis 20, 2007 10:57 am |
|
|
LubosC
Moderátor
|
Kdyžuž to sledujete tak stim neco delejte posledni dva dny je tu takoveho spamu ze sem brzo prestane chodit i ten zbytek lidi co to navstevuje.
|
úte lis 27, 2007 9:09 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
|
Rovněž jsem důrazně pro to, aby se tu něco udělalo pro posílení antispamu. Klidně i za cenu dočasného filtru s omezením na schvalování registrací. Každý den půl hodiny jen mazat spam je vopruz !
úte lis 27, 2007 10:03 am |
|
|