|
|
Právě je sob lis 23, 2024 7:29 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
macabe
|
značení dveří v arch 11
cau potrebuji poradit mam arch 11 a nechteji se mi u dveri vytvářet osy použivam dveře VHF a puvodni v arch a osy mam zaple i v nastaveni mam vyple nezobrazovat značky dveří neví kde delam pripadnou chybu?
|
ned zář 30, 2007 9:18 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: značení dveří v arch 11
macabe píše: cau potrebuji poradit mam arch 11 a nechteji se mi u dveri vytvářet osy použivam dveře VHF a puvodni v arch a osy mam zaple i v nastaveni mam vyple nezobrazovat značky dveří neví kde delam pripadnou chybu?
Dveře WHF používaš kterou verzi ? U dveří implicitních by ti to mělo fungovat, koukni se na značku dveří, kterou máš přiřazenou ke dveřím, pak na měřítko, pokud máš velké měřítko a zároveň u knihoven nastavené 2D zobrazování dle měřítka, pak se to nemusí zobrazovat.
pon říj 01, 2007 11:40 am |
|
|
macabe
|
pouzívám dveře asi ty nejnonovejsí posilaly mi je s cegry asi pred mesicem bohuzel ted nejsem u pc tak nevim jake tam mam dveře ale ty osy se mi nezobrazuji ani utech implicitních dveří
|
úte říj 02, 2007 10:19 am |
|
|
doctor2war
|
Mam taky problem se dvermi, jsem uplnej novacek a nevim jak se zapina podrobne kotovani. V nastaveni dveri si nastavim bublinu, caru, popisky, no proste vsechno, ale v pudoryse se nic nezobrazi, prosim poradte kde to zapnout. btw. mam AC11 CZ vyukovou verzi. díky.
|
pát říj 26, 2007 2:47 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
doctor2war píše: Mam taky problem se dvermi, jsem uplnej novacek a nevim jak se zapina podrobne kotovani. V nastaveni dveri si nastavim bublinu, caru, popisky, no proste vsechno, ale v pudoryse se nic nezobrazi, prosim poradte kde to zapnout. btw. mam AC11 CZ vyukovou verzi. díky.
Podívej se do Voleb zobrazení (Dokument - Nastavit pohled modelu - Možnosti pohledu modelu) tam v Možnostech konstrukčkních prvků lze zapínat a vypínat zobrazování "bublin".
pon říj 29, 2007 9:46 am |
|
|
doctor2war
|
CADmaster píše: doctor2war píše: Mam taky problem se dvermi, jsem uplnej novacek a nevim jak se zapina podrobne kotovani. V nastaveni dveri si nastavim bublinu, caru, popisky, no proste vsechno, ale v pudoryse se nic nezobrazi, prosim poradte kde to zapnout. btw. mam AC11 CZ vyukovou verzi. díky. Podívej se do Voleb zobrazení (Dokument - Nastavit pohled modelu - Možnosti pohledu modelu) tam v Možnostech konstrukčkních prvků lze zapínat a vypínat zobrazování "bublin".
jj, díky, už jsem to našel, ale byla to fuška, někdy tam stačí jen změnit měřítko, aby se to správně zobrazovalo...
|
pon říj 29, 2007 3:16 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|