Poridil jsem si doplnek, ktery prevede model ze SketchUP -Artlantis R, bohuzel mi to ale nefunguje, export probehne během vteřiny, a žádný soubor typu artlantis to nevygeneruje. Co stím?
Nový update artlantisu dovoluje už přímou komunikaci pomocí souboru skp. Zkuste tedy tuto možnost. Jinak by i export měl fungovat je možné že je někde nějaká chybička. Nashledanou.
Chybička bohužel skutečně je, export probíhá naprosto nevypočitatelně, do jedné složky proběhne bez problémů, do jiné nikoliv... Jsou věci mezi nebem a zemí... Předpokládám, že je to způsobeno betaverzí pluginu, ale to uživatele bohužel moc nezajímá a pokřikují... Nový update jsem ještě nezkoušela, fakt funguje?
No teď by export měl fungovat bez problému protože artlantis otevře přímo skp soubor takže není potřeba to nějak převádět. S betaverzí je to složetější, musíme být rádi že vůbec je aspoň něco. Mě to vždy fungovalo ale je jasné že je to nepříjemné.
_________________ Hodně štěstí přeje Vaše technická podpora.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru