|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 7:12 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
bozikmeister
|
Perspektííva
ked prepnem na perspektivu....a potom urobim neaky pohyb tak mi obrazok niekde ujde..proste sa to tak pretoči...že ho nemôžem najst.........nieje neaka taka funkcia ako v autocade že tuknem dva krat...a zobrazi mi dany projekt na obrazovke................alebo ako mam nastavit perspektívu aby mi to zobrazilo?llllllllProsim lebo nechce sa mi to prekreslovat aby som to mohol zobrazit v perspektííve. Dakujem
|
pát črc 13, 2007 7:09 pm |
|
|
Roman Brzoň
Moderátor
Registrován: čtv črc 12, 2007 10:41 am Příspěvky: 39 Bydliště: Humpolec
|
Dobrý den. Dole na okně máte fuknci která funguje i v půdoryse že vám hodí veškerou práci do středu okna to funguje i v perspektivě. Nejlépe pro zobrazení perspektivy je v půdoryse vložit kameru z nástrojů kamery po té jí označit a kliknout že chcete 3D a přímo se vám otevře perspektiva v pohledu dané kamery s kterou můžete snázeji pohybovat. Hodně zdaru.
|
sob črc 14, 2007 10:25 am |
|
|
bozikmeister
|
Dakujem kamerky funguju perfektne..........len som nenašiel tu funkciu čo mi hodi cely pracu do stredu okna....prosim Vas ako vyzera ta ikonka..alebo ako sa menuje..dakujem dopo
|
ned črc 15, 2007 12:55 am |
|
|
Roman Brzoň
Moderátor
Registrován: čtv črc 12, 2007 10:41 am Příspěvky: 39 Bydliště: Humpolec
|
Tak to jsem rád. Je to na malé lištičce kde je +, - pacička. Vypadá to jako lupa a u vnitř má malé šipečky, je potřeba mít okno maximalizované jinak se může stát že tyto nástroje nejsou vidět. Snad to najdete. Nashledanou.
|
ned črc 15, 2007 8:38 am |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
Funkce vsadit na obrazovku, která nám zajistí pohled na všechny prvky v okně je také reprezentována dvojtým klikem na kolečko myši. Někdy se stane, že ani tímto způsobem nezobrazíme požadovaný obsah. Proto je třeba přejít do nastavení 3D zobrazení, které najdete mimo jiné pod pravým tlačítkem myši při kliknutí do prostoru 3D okna. Zde v nastavení perspektivy definujte na náhledovém půdorysu pozici kamery (schift+LTM) a pozici cíle(alt+LTM). Nezapomeňte zkontrolovat výšku kamery i cíle v pravé části tabulky. Po tomto nastavení by už neměl být nikde problém.
|
pon črc 16, 2007 12:05 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|