|
|
Právě je pát lis 15, 2024 6:29 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jaffar
Registrován: stř lis 08, 2006 3:15 am Příspěvky: 7 Bydliště: Ostrava-Brno
|
kdo používá archicad?
Celou střední školu jsme se učili pracovat hlavně v ArchiCadu, ale poslední dobou zjišťuji, že jej moc firem nepoužívá. Je to ale podle mě o hodně lepší program pro stavaře než AutoCad, ale pokud jej nikdo nepoužívá, má cenu se v něm učit projektovat? Potom nebudu mít v praxi žádné uplatnění, protože budu umět pracovat v jen programu, který nikdo nemá...
Chtěl bych tedy vědět, o kolika firmách používajících ArchiCad víte a pokud to jde, tak i jejich jména. A taky, co si o tomto názoru myslíte.
|
stř lis 08, 2006 3:38 am |
|
|
Jaffar
|
Studuju na vysoké škole, takže v případě nouze se ještě naučit něco jiného, ale určitě by mě to mrzelo a s AutoCadem bych nepracoval s takovou radostí, jako u ArchiCadu.
|
stř lis 08, 2006 3:56 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
myslim ze na foru urcenem pro archicad delat anketu kdo pouziva Archicad je docela nesmyslné . Těch kterí ho nepoužívají a zavítaji se bude asi pomálu.
Jo jinak v Ostravě je docela silná komunita s Archicadem a super uzivatele ))
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
stř lis 08, 2006 10:41 am |
|
|
Jaffar
|
spíše jsem to myslel tak, kdo jej používá ve firmě. Moc nepotřebuju vědět, kdo ho má jako soukromník nebo jako student. Po škole asi hned nebudu zakládat firmu, takže se budu muset někde uchytit. A pokud je firem používajících ArchiCad málo, tak se tomu množství lidí vycházjících ze střední a z vysoké, co ovládají jen ArchiCad nemůže podařit uplatnit. O to mi hlavně jde
|
stř lis 08, 2006 8:31 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Jaffar píše: spíše jsem to myslel tak, kdo jej používá ve firmě. Moc nepotřebuju vědět, kdo ho má jako soukromník nebo jako student. Po škole asi hned nebudu zakládat firmu, takže se budu muset někde uchytit. A pokud je firem používajících ArchiCad málo, tak se tomu množství lidí vycházjících ze střední a z vysoké, co ovládají jen ArchiCad nemůže podařit uplatnit. O to mi hlavně jde
A to si myslíš že průzkumem na tomto diskusním phoru dokážeš zjistit věrohodný výsledek ? : ) V tom případě bych se pro tuto informaci obracel na někoho z CEGRY : )
čtv lis 09, 2006 9:10 am |
|
|
Jaffar
|
To bych mohl zkusit. Alespoň jsem se dozvěděl, že je v OV docela silná komunita s ArchiCadem.
Pokud tedy můžete, tak to tu uzamkněte nebo smažte. díky
|
čtv lis 09, 2006 12:59 pm |
|
|
YAMA
|
INFORMACE
Ze zkusenosti vim, ze ti nikdo z CEGRY nerekne kolik a kde zakaznici AC pouzivaji. Je to skoda, ta informace by jim snad neuskodila.
|
čtv led 18, 2007 12:24 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
kolik lidi používá archicad (CEGRA má licencí) je uváděno ve veřejných zprávách. Kdo to je to bohužel sdělovat nelze.
http://www.cegra.cz/11-novinka-185-archicad-bim-no-1.aspx
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv led 18, 2007 10:10 am |
|
|
Douša
Registrován: čtv zář 15, 2005 4:08 pm Příspěvky: 14 Bydliště: Slušovice
|
Nepropadejte panice" >/]
Jaffar píše: Studuju na vysoké škole, takže v případě nouze se ještě naučit něco jiného, ale určitě by mě to mrzelo a s AutoCadem bych nepracoval s takovou radostí, jako u ArchiCadu.
Dobrý den Vážený studente,
nemusíte propadat panice a odcházet od ArchiCADu.
Naopak řešíme problémy, že uživatelé potřebují "schopné" studenty se znalostí sw ArchiCAD.
Pro obě skupiny doporučuji rubriku ArchiJOB na naší http://www.cegra.cz.
Taktéž se klidně stavte do naší kanceláře v Ostravě (po předchozí domluvě). Rádi se setkáme se schopnými studenty! ))
pise@cegra.cz
Cegra Zlín, Ostrava
_________________ Have a Nice Day!
Dušan Piše
Cegra Zlín, Ostrava
|
stř dub 11, 2007 1:12 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|