|
|
|
|
Právě je ned lis 24, 2024 1:02 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
natočení uživatelské sítě
Autor |
Zpráva |
KS
|
natočení uživatelské sítě
V AutoCADu existuje příkaz _plan, který na monitoru natočí vlastní USS do horizontální polohy.
Existuje něco podobného i v ArchiCADu 10? Moc by mi to usnadnilo práci. Umím pouze zvolit vlastní ortogonální síť, na možnost natočení jsem nikde nenarazila.
Díky.
_________________ Katka
|
pát úno 16, 2007 2:37 pm |
|
|
Lukáš forum
|
Kačenko ahoj,
Zobrazení-Volby sítě-Sítě a pozadí-tam si nastav uhel natočení a pak dej OK, teď ještě ke změně nedošlo. Až teď: Zobrazení-Volby sítě-Natočená síť
|
pát úno 16, 2007 2:44 pm |
|
|
KS
|
Díky za odpověď, ale tohle umím (náhodou). Co bych potřebovala je krok následující, a to: tu šikmo natočenou síť, např. o 30°, na monitoru i S MODELEM natočit z těch 30° na 0°. Kvůli jednoduššímu kreslení i koukání na to, co kreslím Nevím, jestli to ArchiCAD umí. V té šikmo nastavené síti se samozřejmě kreslit dá taky... Dík.
_________________ Katka
|
pát úno 16, 2007 2:58 pm |
|
|
ondrej novacek
Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm Příspěvky: 275 Bydliště: Šumperk
|
v souradnicovem ramecku je natoceni..
_________________ ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6 iMac, OS X 10.6.2 2 Ghz Intel 1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb
|
pát úno 16, 2007 3:16 pm |
|
|
KS
|
Pokud myslíme stejný souřadnicový rámeček, tak tam jde nastavit buď ortogonální systém nebo natočený ortogonální systém, ale to není NATOČENÍ MODELU. Nevím, jestli jste přesně pochopili, o co mi jde. V AutoCADu je to jasné. Beru to tak, že ArchiCAD to neumí a že si prostě natočím hlavu ))
Každopádně dík moc za snahu.
_________________ Katka
|
pát úno 16, 2007 3:25 pm |
|
|
Jose_M
|
Re: natočení uživatelské sítě
KS píše: V AutoCADu existuje příkaz _plan, který na monitoru natočí vlastní USS do horizontální polohy. Existuje něco podobného i v ArchiCADu 10? Moc by mi to usnadnilo práci. Umím pouze zvolit vlastní ortogonální síť, na možnost natočení jsem nikde nenarazila. Díky.
Myslím, že tohle ArchiCAD neumí.... Taky jsem přešel z AutoCADu a tuhle funkci velmi postrádám. Tak bohužel...
|
stř úno 21, 2007 2:56 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|