|
|
|
|
Právě je pon lis 25, 2024 8:25 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Přidání uzlu na existující kótu
Autor |
Zpráva |
pepe
|
Přidání uzlu na existující kótu
V AC 8.1 bylo možné přidat uzel na kótu v místě křížení s šikmou čárou pomocí klávesy CTRL. V AC 10 se mi to nedaří. Vím, že to jde obejít přidáním bodu v místě křížení a tento bod potom okótovat, ale připadá mi to jako krok zpět.
|
pát úno 02, 2007 6:09 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Přidání uzlu na existující kótu
pepe píše: V AC 8.1 bylo možné přidat uzel na kótu v místě křížení s šikmou čárou pomocí klávesy CTRL. V AC 10 se mi to nedaří. Vím, že to jde obejít přidáním bodu v místě křížení a tento bod potom okótovat, ale připadá mi to jako krok zpět.
Přidávat kótu do kótovací čáry šlo i například při kliknutí na nějakou hranu, nemuselo to bejt zrovna křížení a toto lze i v archicadu 10.
ned úno 04, 2007 11:17 pm |
|
|
pepe
|
To ano, na hranu zdi, na koncový nebo nějaký dělící bod čáry, dokonce jsem zaznamenal že kamkoliv do volného prostoru kliknu+Ctrl, přidá mi to uzel na kótu. Ale v bodě křížení s kótou mi to nefunguje.
Není to nic podstatnýho, dá se to obejít, ale dřív to šlo.
|
pon úno 05, 2007 9:38 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
ano tot jiz v 10 nejde ale je to jen o kliknuti navic pokud kliknete na hranu oné cáry (s ctrl - oznacena kota) bod se tam udela sam a dalsim kliknutim se prida do koty.
Priznam se ze netusim k cemu muze být bod na kote s křížici se carou ???
S pise to vypada ze resite neco co neumite jednoduseji vyresit jinak ??
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pon úno 05, 2007 11:03 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|