|
|
Právě je sob lis 23, 2024 5:27 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
xmalda
|
zóny
na obrazku jde videt pouziti zony, takhle chci aby vypadala napriklad pro stavebni povoleni (tzn. Jmeno zony, cislo, plocha), ale pro studii chci, aby se mi zobrazovalo jen jmeno a plocha.
V moznostech pohledu je jen moznost zobrazeni tabulky, pozadi,...
Ulozenim pohledu to taky nejde
A vytvorenim dualnich zon a rozdeleni do vrstev se mi pak ve vykazu objevi dvojnasobek.
Mate nekdo nejaky napad jak to udelat?
|
pát led 19, 2007 11:00 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: zóny
xmalda píše: na obrazku jde videt pouziti zony, takhle chci aby vypadala napriklad pro stavebni povoleni (tzn. Jmeno zony, cislo, plocha), ale pro studii chci, aby se mi zobrazovalo jen jmeno a plocha. V moznostech pohledu je jen moznost zobrazeni tabulky, pozadi,... Ulozenim pohledu to taky nejde A vytvorenim dualnich zon a rozdeleni do vrstev se mi pak ve vykazu objevi dvojnasobek. Mate nekdo nejaky napad jak to udelat?
Nevím jak ty, ale já mám pro každý projektový stupeň jiný soubor (Studie, UR, SP, PP, DZS, ZSS). Když dodělám jeden stupeň, soubor přeuložím a pokračuju v něm. Je těžké pro každý soubor označit všechny zóny a zaklikat si vlastnosti, které chci zobrazit ? : )))) Jinak dle voleb zobrazení toto dle mého nelze.
pát led 19, 2007 11:13 am |
|
|
xmalda
|
prave se to snazim delat v jednom souboru, s pomocí Moznosti pohledu modelu:
|
pát led 19, 2007 11:45 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
xmalda píše: prave se to snazim delat v jednom souboru, s pomocí Moznosti pohledu modelu:
jj, to je mi jasný, že to zkoušíš tady, ale jak říkám, tam to asi nelze. Myslím, že ale neni moc práce, jednou za projektový stupeň změnit zobrazení všech zón ne ? : )))
pát led 19, 2007 12:44 pm |
|
|
xmalda
|
Ne neni, jen jsem hledal jednodusi metodu. Jde to, ze si necham zobrazit v 3D jen zony, tim mohu oznacit vsechny najednou a zmenit.
|
pát led 19, 2007 12:47 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
jinak i duplicitní zony rozdelené do vrstev se nemusí vypisovat duplicitně stačí přidat kritérium vrstva (v rozpoctu) a již vypisuje jen z konkretní vrstvy. (nebo konkretni ignoruje zalezi na typu rozpoctu a nastavení)
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pon led 22, 2007 5:11 pm |
|
|
xmalda
|
To je dobre vedet, dekuju. V nastaveni v rozpoctech mam jeste velke mezery snad se dohrabu k tomu se to poradne naucit.
|
pon led 22, 2007 5:15 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|