|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 1:04 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Murdoc
|
Ztracené knihovní prvky
Dobrý den, řeším problém se ztracenými knihovními prvky (krov, nějaké zařizováky, umyvadla). Projekt se docela táhnul - Soubor byl vytvořen v AC20 a postupně jsme se dostali až na AC22. Samozřejmě při přechodu na novější verze je potřeba načíst si knihovny staršího Archicadu, což jsem udělal. Nicméně bez úspěchu. Na místě chybějících prvků se neobjevují ani aktivní body, které obvykle značí nenačtený prvek...
Tento soubor jsem cca před třemi týdny měl otevřený ve stejném AC22 a pracoval jsem v něm, přičemž prvky v něm prokazatelně byly (mám z něj vygenerovanou složku s výkresy v PDF, kde tyto prvky jsou) a teď tam nejsou.
Nevíte co s tím?
|
pát srp 16, 2019 9:10 am |
|
|
jirat
|
Re: Ztracené knihovní prvky
Řekl bych, že pokud nejsou ani černé puntíky, tak v projektu prostě nejsou. Jinými slovy, někdo je smazal. Hlásí AC při startu nějaké chybějící objekty?
_________________ ing. Michal Jirát Business Centrum Mikrotechna a.s. NOSCALE architects, s.r.o. Odborná rada pro BIM Výuka ArchiCADu na FA ČVUT
Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC23 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu
|
pát srp 16, 2019 9:30 am |
|
|
Murdoc
|
Re: Ztracené knihovní prvky
Takže nakonec pomohl kompletní restart PC a znovunačtení AC, nechápu kde byla chyba. Každopádně prvky jsou zpět.
|
pát srp 16, 2019 2:14 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|