|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 8:07 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Problém s instalací Arch 19
Autor |
Zpráva |
Vojtěch
|
Problém s instalací Arch 19
Dobrý den, Nejde mi nainstalovat arch 19. Mám studentskou licenci stáhnu instalační soubor z oficiálních stránek graphisoftu, ale při rozbalování instalace mi na zlomek sekundy naběhne dialogové okno, které se okamžitě než stačíte cokoliv udělat vypne a program pak už nenaskočí a počítač se chová jako by se nikdy nic nestalo. (Vlastním operační systém windows 10, nedávno jsem ho nainstaloval na windows 8, jestli může být chyba zde? Javou by problém být neměl stáhnul jsem ji ze stránek z graphisoftu a žádná změna. Zkoušel jsem stáhnout českou a anglickou verzi ale obě se chovají tak jak jsem popsal nelze se dostat ani k dialogovému oknu..) Předem díky za jakoukoli radu
|
stř bře 09, 2016 12:19 pm |
|
|
Matěj Šebek
|
Re: Problém s instalací Arch 19
Dobrý den,
podle popisu by to měla být opravdu Java. Ještě se přesvědčte, že máte všechny staré verze odinstalované a v systému pouze jednu aktuální.
m.š.
|
pon kvě 02, 2016 12:05 pm |
|
|
Karmali
Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am Příspěvky: 270 Bydliště: Plzeň
|
Re: Problém s instalací Arch 19
Pozor chyba může být u ovladačů grafické karty, konkrétně Nvidia a jejího programu "user experience". Rozhodně doporučuji odinstalovat !
_________________ Archicad 22, Artlantis Studio 6, Twinmotion Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování
|
pon kvě 02, 2016 1:04 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|