Právě je úte črc 17, 2018 5:32 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Při spuštění dvou Archicad 18 EDU jeden neodpovídá 
Autor Zpráva

Registrován: pát říj 07, 2011 11:16 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Při spuštění dvou Archicad 18 EDU jeden neodpovídá
Narazil jsem na zajímaví problém. Pokud spustím ArchiCAD 18 EDU a pracuji jen v něm tak se nic neděje a vše pracuje správně. Pokud však otevřu další ArchiCAD 18 EDU abych do původního něco zkopíroval, tak začne ArchiCAD po chvilkách neodpovídat a hodně se hryzat.

Neví někdo o nějakém řešení nebo čím by to mohlo být?

Procesor pracuje na 20%, a RAM prvního ArchiCADu si berou jen něco kolem 250MB a RAM druhého ArchiCAD si postupně začnou brát RAM dokud nevezmou všechnu možnou RAM paměť.

PC: Intel Core 2 Duo E8400 3,0GHz, 8GB RAM, Nvidia GeForce GTX 550 Ti 1GB


pon říj 20, 2014 1:37 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 249
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Při spuštění dvou Archicad 18 EDU jeden neodpovídá
Bohužel mám stejný problém i s šestnáctkou. Bohužel jsem nezaregistroval jestli nebyl path winů nebo archicadu . Ale spíše to typuji na windows :-). A problém je s komerční verzí.
Pokud byste někdo věděl co s tím, budu rád když napíšete.

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


pon říj 20, 2014 11:27 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz