Právě je pát pro 14, 2018 10:09 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
AC16: Dají se nahrát výplně? 
Autor Zpráva

Registrován: úte úno 15, 2011 7:37 pm
Příspěvky: 17
Příspěvek AC16: Dají se nahrát výplně?
Dobrý den, dneska práci se mi pod ruce dostal soubor převedený z dwg a v nabídce výplní nejsou obvyklé výplně na které jsem zvyklý z AC. možná se jedná o banální problém, ale nějak se mi nedaří přijít na to, jak tam ty výplně dostat... má tu někdo zkušenost?

díky za všechny rady.


pon srp 25, 2014 11:23 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: AC16: Dají se nahrát výplně?
Murdoc píše:
Dobrý den, dneska práci se mi pod ruce dostal soubor převedený z dwg a v nabídce výplní nejsou obvyklé výplně na které jsem zvyklý z AC. možná se jedná o banální problém, ale nějak se mi nedaří přijít na to, jak tam ty výplně dostat... má tu někdo zkušenost?

díky za všechny rady.


Veškeré atributy (čáry, šrafy, palety barev, skladby konstrukcí, vlastní prvky atp atp atp) lze mezi soubory archicadu převádět pomocí správce atributů (volby - atributy prvků - správce atributů).

_________________


AC 5 ...... 19


pon srp 25, 2014 2:33 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz