|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 3:03 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Pítrs
|
Zóna x otvory
Dobrý den, vyskytl se u mě následující problém v AC16, konkrétně u zón, a nevím jak to chápat, jedná se o to, že mám nakreslenou lodžii s balkonovými dveřmi a v případě tvorby zón (ať už automatické generování nebo ruční) mi zóna zasahuje do otvoru a nevím proč, dokonce ani ta část zóny v otvoru není nijak uchopitelná či měnitelná (viz obrázek v příloze - lodžie se staženou zónou, kde je aktivní pouze zóna v prostoru lodžie), a do výkazů mi to fyzicky generuje nějakou prapodivnou plochu..... dělám něco špatně?
Díky za odpověď
Přílohy:
zóny x otvory.JPG [ 48.35 KiB | Zobrazeno 6261 krát ]
|
stř bře 19, 2014 4:47 pm |
|
|
Jan Beneš
|
Re: Zóna x otvory
Viděl bych to na problém s chováním okna vs. zóna. Zkuste balkónovou sestavu vytvořit ze dveří a okna (použijte funkci napojení na záložce celkové nastavení).
|
úte čer 03, 2014 1:38 pm |
|
|
Karmali
Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am Příspěvky: 270 Bydliště: Plzeň
|
Re: Zóna x otvory
Dobrý den pokud nechcete započítat podlahovou plochu ve výklencích (dle požadavků norem) tak zrušte horní dvě zatržítka.
Přílohy:
zóny-výpočet.gif [ 34.65 KiB | Zobrazeno 6130 krát ]
_________________ Archicad 22, Artlantis Studio 6, Twinmotion Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování
|
úte čer 03, 2014 4:15 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|