Samozrejme, že v modelári ( AC 12 ) som si tie sklené panely posunúť vedel, tak som to aj robil. Čo som ale nevedel, že sa dá s nimi pohybovať aj priamo v Artlantise, neviem prečo som bol v domnení, že presúvať sa dajú iba objekty Artlantisu, hoci TERAZ už z učebnice viem, že sa objekty dajú vytvárať aj priamo v ňom ( som na strane 100 / 148
). Podarili sa mi (2krat) tie sklené panely posunúť aj v Artlantise. Schválne som napísal, že 2krát, nechápem, že v čom je problém :/..prepnem sa do sprievodcu objektov a tam si následne vyberiem na označenie "materiály" a nejdú mi tie sklá označiť, a nejdú označiť ani pri inej možnosti označení..po reštartovaní PC mi to raz označiť šlo a odvtedy mi to už nejde pri opätovnom skúšaní
nechápem, že prečo
.....skype účet mám, dávno som ho nevyužíval, no ak Vám to nebude vadiť, tak ho asi aj využijem pri najbližšej komplikácií..
Ešte otázka pre pána Romana: Podľa Vašich slov usudzujem, že ste spomínanú príručku pani Linhartovej preštudovali. Ak áno, tak potom určite viete, že k príručke sú súbory, ktoré nie sú priložené k učebnici ale sa dajú stiahnuť z internetu. Ja som si ich stiahol z
www.adsstudio.cz . Zarazilo ma trochu, že v .rar súbore neboli zbalené všetky súbory, ktoré si učebnica vyžaduje. Mali ste podobný problém aj Vy ???