|
|
|
|
Právě je ned lis 24, 2024 7:50 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Boky
Registrován: úte zář 16, 2008 5:05 pm Příspěvky: 9 Bydliště: Karlovy Vary
|
ještě jedna otázka
chtěl bych Vás ještě poprosit jestli byste mi poradili jak z modelového půdorysu udělám půdorys čárový kde můžu upravovat zdi a osatní prvky jako čáry a výplně. děkuju
|
úte kvě 31, 2011 6:22 pm |
|
|
martyl
|
Re: ještě jedna otázka
Především je nesmysl dělat čárový půdorys. Co Vám vadí na modelu? Jinak existuje pracovní list kde lze vygenervat čárový půdorys. Ale jak říkám, není pro to žádný důvod.
_________________ AC 17
|
stř čer 01, 2011 8:14 am |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
Boky píše: chtěl bych Vás ještě poprosit jestli byste mi poradili jak z modelového půdorysu udělám půdorys čárový kde můžu upravovat zdi a osatní prvky jako čáry a výplně. děkuju Nazývejte nadpis příspěvku dle jeho obsahu. Název typu "ještě jedna otázka" je pro orientaci v tomto fóru nepřijatelný.
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
stř čer 01, 2011 9:11 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Pavel Švanda píše: Boky píše: chtěl bych Vás ještě poprosit jestli byste mi poradili jak z modelového půdorysu udělám půdorys čárový kde můžu upravovat zdi a osatní prvky jako čáry a výplně. děkuju Nazývejte nadpis příspěvku dle jeho obsahu. Název typu "ještě jedna otázka" je pro orientaci v tomto fóru nepřijatelný. Nebylo by lepší jako admin mu to rovnou přepsat třeba " jak ze zdí udělat čáry" a dole mu napsat poznamku dovolil jsem si opravit název ?? Nakonec jen profik možná tuší jak by se to spravně mělo jmenovat aby to zapadlo do kontextu fora .
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv čer 02, 2011 9:27 am |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
Na to, abych zvládl stručně formulovat obsah příspěvku mi stačí základní devítiletá škola. Gratuluji Luboši!!! ty jsi to přesto zvládl Jinak doporučuji všem ostatním: viewtopic.php?f=8&t=158
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
čtv čer 02, 2011 3:57 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Pavel Švanda píše: Na to, abych zvládl stručně formulovat obsah příspěvku mi stačí základní devítiletá škola. Gratuluji Luboši!!! ty jsi to přesto zvládl Jinak doporučuji všem ostatním: viewtopic.php?f=8&t=158Až tak hluboko se dá klesnout ? Teď nevím zda se mám urazit Ale vzhledem k tvé odpovědi jediné co říct " Jseš frajer "
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pát čer 03, 2011 3:45 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|