Právě je čtv čer 21, 2018 4:28 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Dá se okno zobrazit čárknovaně? 
Autor Zpráva

Registrován: úte úno 15, 2011 7:37 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek Dá se okno zobrazit čárknovaně?
dobrý den, má tu někdo zkušenost - v AC16: dá se okno zobrazit čárkovaně? v nastavení okna mi jdou změnit jen obrysové čáry zdi.


pát srp 15, 2014 10:50 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 247
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Dá se okno zobrazit čárknovaně?
Pokud si ho nastavíte jako bouranou konstrukci tak je to možné .

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


pát srp 15, 2014 11:43 pm
Profil

Registrován: ned zář 13, 2009 12:41 pm
Příspěvky: 56
Příspěvek Re: Dá se okno zobrazit čárknovaně?
... je to možné ... v nastavení okna v "Půdorys a řez" dát pryč "fajfku" u "Zapnout typy čar dle objektů" a volbu "Zobrazení půdorysu" na "Obecné", nebo "Půdorysný průmět nad řezem" ... Pak je celé okno vyresleno jedním zvoleným typem čáry ...

Pozn.-je to podmíněno ještě nastavením zobrazení zdi ...

_________________
hroshik(zavináč)seznam(tečka)cz
ArchiCAD 6.5-21


pon srp 18, 2014 3:59 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz