Právě je pon čer 18, 2018 9:08 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
převod 3ds objektu v archicadu 16 
Autor Zpráva

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek převod 3ds objektu v archicadu 16
Zdravím, potřebovala bych poradit, jak převést 3ds objekt v archicadu 16 na gsm.... Je potřeba něco doinstalovat nebo jak na to? Prosím o pomoc, předem díky :-)


pon zář 09, 2013 6:36 pm
Profil

Registrován: pon pro 03, 2012 5:53 pm
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: převod 3ds objektu v archicadu 16
Dobrý den,
otevření souborů s koncovkou 3ds je v Archicadu možné pouze po nainstalování doplňku 3d Studio In.
Doplněk stažení doplňku provedete takto:
1. V ArchiCADu přejděte do Menu/Nápověda
2. Zvolte ArchiCAD 16 ke stažení pro otevření stránky ve webovém prohlížeči.
3. Na stránce vyberte doplněk 3D Studio In a stáhněte si odpovídající instalační soubor pro vaši platformu.

U instalačního programu máte i návod pro danou instalaci.


úte zář 10, 2013 2:45 pm
Profil

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: převod 3ds objektu v archicadu 16
Děkuji za pomoc!!! :-)


stř zář 11, 2013 9:56 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz