Právě je stř srp 15, 2018 9:53 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
převod 3ds do gsm 
Autor Zpráva

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek převod 3ds do gsm
Zdravím,
potřebovala bych poradit, jak převést 3ds objekt do archicadu 16 (ve 14 mi to šlo, ale myslím, že jsem musela něco doinstalovat, ale už si to nepamatuju), mám něco doinstalovat a nebo něco někde zapnout...
Předem děkuji za pomoc.... :-)


úte zář 03, 2013 1:15 pm
Profil

Registrován: pát led 28, 2011 11:52 am
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: převod 3ds do gsm
Dobrý den,
pro vložení 3ds objektů do ArchiCADu je zapotřebí si nainstalovat doplněk 3D Studio in. K tomu se dostanete nejsnadněji přes AC v menu Nápověda-ArchiCAD 16 Ke stažení. Otevře se prohlížeč s možností stáhnout doplněk. Při instalaci doplňku nezapomeňte mít vypnutý AC. Po nainstalování doplňku a spuštění AC se v AC objeví nová možnost Importovat soubor 3D Studia a to v menu Soubor-Speciality souboru.


pon zář 16, 2013 10:31 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz