Právě je stř srp 15, 2018 11:25 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
vypln nenalezena ARCH13 
Autor Zpráva

Registrován: ned dub 25, 2010 1:41 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek vypln nenalezena ARCH13
Dobry den.
Prosim Vas o radu. Mam ArchiCad13. Pri vkladani dvier som sa sekol v rozmeroch, a v 3D zobrazeni mi to potom vyhodilo klasicku hlasku vypln nenalezena.
A teraz ked ich zmazem v 3D, a skusim ich vlozit nanovo, alebo aj ine dvere ci okno, stale mi to hlasi tu chybu.
Ak skusim dat novy projekt, a tam vlozim dvere do steny, tak vsetko funguje.
Ale ja ako to urobit aby to islo aj v mojom vytvorenom objekte? mam za sebou uz vela prace. Nemam tam zatial ale ziadne okna a dvere.
Dufam ze chapete v com je problem. Proste v nezobrazovani ziadnych otvorovych vyplni okien a dveri v 3D...


ned říj 14, 2012 1:13 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 250
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: vypln nenalezena ARCH13
Zkuste si otevřít nastavení dveří položka celkové nastavení ikonka atributů (viz obr) a nastavte výplň. Pravděpodobně tam teď máte chybějící.


Přílohy:
Úprava.jpg
Úprava.jpg [ 183.08 KiB | Zobrazeno 4140 krát ]

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování
pát říj 19, 2012 1:32 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz