Právě je čtv čer 21, 2018 4:30 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
ACO, MAX do GSM 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek ACO, MAX do GSM
3DS do GSM už umíme,
co ostatní formáty? existuje konverter?

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


úte čer 20, 2006 2:54 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
ACO a MAX konverter neni
Max konverter mimo max studio se da sehnat ale je placenej prevadi se do 3ds.
ACO konverter neexistuje na zadny format mozna pomoci programu ale nevim

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte čer 20, 2006 3:30 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek 
LubosC píše:
ACO a MAX konverter neni
Max konverter mimo max studio se da sehnat ale je placenej prevadi se do 3ds.
ACO konverter neexistuje na zadny format mozna pomoci programu ale nevim

a konkretní název Max konverteru?

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


stř čer 21, 2006 9:36 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Nazev uz si nepamatuji nasel jsem ho prez google
ale mam pocit ze prevod fungoval jen pokud byl max instalovan :((
tak jsem to smazal.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


stř čer 21, 2006 9:50 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 12:22 pm
Příspěvky: 100
Bydliště: Ježov (HO)
Příspěvek jde vse
Ja používám šikovnej programek, ktery dokáže překonvertovat snad všechny 3d formáty do jakéhokoliv jiného. Jmenuje se: 3D Exploration. je to vlastne takový prohližeč 3d formátu. fakt supr vec. zvlášt když mám např. stovky knihoven v 3ds a chvi si je prohlidnout.

_________________
i486 DX
4MB RAM
HDD: 40MB
Archicad 11


pon čer 26, 2006 6:32 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
super ale tady je rec o max a aco a pokud se nepletu tak ani tento program tyto dva programi neumi. :(

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte čer 27, 2006 12:32 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: jde vse
forad píše:
Ja používám šikovnej programek, ktery dokáže překonvertovat snad všechny 3d formáty do jakéhokoliv jiného. Jmenuje se: 3D Exploration. je to vlastne takový prohližeč 3d formátu. fakt supr vec. zvlášt když mám např. stovky knihoven v 3ds a chvi si je prohlidnout.

myslíš tento?
http://www.grafika.cz/art/3d/3DExplo17.html

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


čtv pro 07, 2006 11:10 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon říj 03, 2005 7:15 am
Příspěvky: 196
Bydliště: Ostrava
Příspěvek 
LubosC píše:
super ale tady je rec o max a aco a pokud se nepletu tak ani tento program tyto dva programi neumi. :(

v ACO jsou prvky od TEIKO... stále nic není? na převod?

_________________
P4 3.0 GHz
1,5 GB DDR 533 MHz
ATI RADEON 9550 128MB
ArchiCAD 10 CZ(1010)
ArchiCAD 9 CZ(2219), ArchiCad 8.1 CZ


čtv pro 07, 2006 11:16 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
jedina sance na aso je asi sehnat si arcon a tam to preulozit do 3ds to by ten novejsi mel umet.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


čtv pro 07, 2006 1:17 pm
Profil

Registrován: pon lis 30, 2009 12:51 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: ACO, MAX do GSM
Ahoj,

Máme rok 2010, tak se ptám jestli existuje již nějaký konvertor .max > 3ds,gsm

Díky


ned úno 21, 2010 7:44 pm
Profil

Registrován: pon lis 30, 2009 12:51 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: ACO, MAX do GSM
(Doplněk 3Dstudio In) problém s převodem .3ds > .gsm

Stáhnul jsem si doplněk GOODIES12 (3D studio In.dmg). Právě ta přípona mě mate, jelikož když dám správce doplňků a dám hledat nové doplňky, tak v adresáři Add-On se mi to nezobrazí, takže to nemohu přidat. když se podívám do adresáře Add-On, tak tam jsou doplňky s příponou .apx
Kde hledat problém??
Ještě si zkusím stáhnout hotfix 2675 pro doplněk 3Dstudio.dmg možná to pomůže.


úte úno 23, 2010 12:13 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: ACO, MAX do GSM
pripona dmg je pro aple MAC spatne jste kliknul na vyber operacniho systemu

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte úno 23, 2010 1:20 pm
Profil

Registrován: pon lis 30, 2009 12:51 pm
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: ACO, MAX do GSM
Děkuji za radu,

Stačilo trochu pohnout myškou doleva :-). To jsou někdy takové problémy a ty mají nejjednodušší řešení.


stř úno 24, 2010 10:24 am
Profil

Registrován: ned čer 19, 2011 7:19 pm
Příspěvky: 102
Příspěvek Re: ACO, MAX do GSM
Dobrý deň, googlil som a pozeral som aj tu na fore, no odpoveď / riešenie som stále nenašiel..dá sa už .MAX súbor prekonvertovať do 3ds, alebo nejakého iného formátu bez použitia programu 3ds max ??


stř zář 26, 2012 2:10 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz