Zdravím všechny, uměl by někdo poradit jak vytvořit v Archicadu nejrychleji sádrokartonový podhled v místnosti. Spíše se mi jedná o to zda neexistujou nějaké přímo knihovní prvky jednotlivých podhledových desek. Popřípadě nějaká vhodná textura by stačila, třeba celého stropu, díky.
Sádrokartonový podhled je nejlepší dělat deskou. Co se týče textury, nevím jakou máte představu, protože obvykle je SDK podhled opatřen tenkou stěrkou, která je souvisle bílá...
Asi jsem se špatně vymáčkl , myslel jsem sádrokartonový podhled systémový, RIGIPS, KNAUF apod. na roštu. Jednotlivé kazety, svítidla. Asi tou deskou to bude nejlepší, jj.
stř úno 16, 2011 12:34 am
endrue
Re: SÁDROKARTONOVÝ PODHLED
Nebo by to šlo nastavit jako sendvičovou konstrukci
Myslím, že autor příspěvku měl na mysli minerální podhledy ze stlačené minerální vaty. Nemýlim se?? Určitě by to šlo udělat deskou. Zvlášť rošt a zvlášť desky. Světla do tohoto systému jsou myslím přímo součástí Archicadu.Popř. by se museli trochu upravit a nebo stáhnout z Archibase.net. Ale tam je casto problém s načítáním textur, protože prvky bud texturu nemají a nebo není správně zadaná cesta.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru