|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 12:26 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Pavel Vostal
|
Chybějící prvek knihovny
Ve spravci knihovních prvků načtu prvek z knihovny Bonus CD (dodávané myslím k AC7). Prvek se zobrazí a můžu s ním dělat cokoliv jako obvykle. Když ale projekt zavřu a znovu otevřu hlásí se tento prvek jako chybějící ikdyž v knihovně normálně je. Pro to, aby se opět normálně zobrazit ho musím znovu vložit do půdorysu.
Nevíte někdo čím to je, popřípadě, kde je chyba? Zkoušel jsem tento prvek vložit na jiné místo na disku a opět načíst knihovny, ale se stejným výsledkem.
Samozřejmě se mi potom ani nezobrazuje v Plotmakeru, což mi vadí.
P.S.: Jedná se o automobil Ford Focus, ale myslím, že mi to udělalo už i s některými jinými prvky této knihovny.
_________________ Lenovo R61 C2D 7250 (2GHz) 3GB ram NVidia Quadro NVS 140M Windows XP Pro AC9.0 (2219) Monitor 1680/1050 (NB) + 1680/1050 (Eizo 21" S2110W)
|
čtv led 26, 2006 3:13 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Myslim ze je vas problem v tom ze nemate načtenou celou knihovnu
auto se odkazuje na nektere textury z knihovny a proto to hlasi chybu.
Pravdepodobne pouzivate drag and drop z adresare ale to pro knihovni prvky s odkazem na dalsi zdroje neni dobre.
Pridam do projektu korektne a vse funguje i po vypnuti a zapnuti. Nevim co delate spatne??
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv led 26, 2006 5:29 pm |
|
|
Pavel Vostal
|
Mám ji načtenou ve správci knihovních prvků. Můžu si celou knihovnou listovat při vkládání. Normálně vložím. Zobrazuje se korektně. Vypnu, zapnu AC. Prvek je v chybějících prvcích. . .
_________________ Lenovo R61 C2D 7250 (2GHz) 3GB ram NVidia Quadro NVS 140M Windows XP Pro AC9.0 (2219) Monitor 1680/1050 (NB) + 1680/1050 (Eizo 21" S2110W)
|
čtv led 26, 2006 6:48 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
Znovu jsem ted po ranu otevrel vcerejsi test a vse je v poradku.
Zkuste nový a nulovat. Vložte prvek. uložte projekt.Vypnete archicad a zkuste zda zmizel.
Pokud ano - opiste si cestu kde prvek ma byt (je)
zkuste jen znovu nacists knihovny (nic nemente je dejte spravce a znovu nacist) pokud to pomuze pak je problem pri nacitani . Zkontrolujte korektnost nacitanych knihoven.
pozor na hloubku vnořených adresářů (128 znaků-cesta)
Přirazeny prvek zmizi jen pokud je přejmenovan nebo neleží na miste předešlém.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pát led 27, 2006 9:43 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|