CADmaster píše:
Tady bych doporučil knihovnu dveří WHF. Je mi jasný že mi na to odpovíš, že na co by sis měl další knihovnu dokupovat když by tohle měl mít archicad už v sobě. Jde zase ale na druhou stranu o to, jak se to zakresluje v jiných zemích a pokud to je jen u nás takto, tak nepočítej s tím, že to bude někdo opravovat jen kvůli nám .. ikdyž tohle asi nebude moc složitý zásah jako třeba schodiště, které kvůli pár čecháčkům opravovat asi nikdy nebudou ... : (
Jinak s tebou ale souhlasím a rozhodně jsem proti jakému koliv dokreslování čárek ! Pojmy archicad a dokreslování čárek nesnášim
)
tak jsem rád, že se mnou souhlasíš, sleduji jak jsem píšeš, a jsem moc rád, že máme první společnou větu nebo heslo... )))
dveře VHF mám k dispozici, ale bohužel je nemohu použít. mám je jen na otestování.
vím že to v nich jde. ale vem to z té druhé stránky, když překládali prvek do češtiny, myslím prvek z knihovny 9, tak se mohli zamyslet, zda napsat nic? nebo bez prahu.... hm..ale jak to vidím, Čech dostal práci, ale i když ho to jistě trklo, řekl, si, za to prachy nedostanu, prdím na to. a tak máme dveře bez prahu((
připadá mi to jako pohádka..
bylo by super, kdyby cegra udělala revizi v knihovně..
NELÍBÍ SE MI, že když něco předvádějí na setkáních, že stále ukazují jen jejich VHF okna a dveře, ale to že mají dělat školení o archicadu a knihovně v něm, hm... to je nenapadne.
mimochodem, bych rád, ted když mám čas sem konečně psát, aby pan Cipra, či kdokoliv jiný z Cegry toto nebral jako ironii, útok, snahu jen špinit cad. Archicad mám moc rád, všichni to vědí, je to jako dítě které potřebuje usměrnit. Chci mít pomocníka, a ne aby mě zpomaloval...