Právě je pát říj 19, 2018 7:25 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Nejde spustit ArchiCAD 
Autor Zpráva

Registrován: pon čer 16, 2014 11:03 am
Příspěvky: 2
Příspěvek Nejde spustit ArchiCAD
Dobrý den,
dovolte abych Vás uvedl do mé situace. Ve výukové učebně jsem si vytvořil projekt (ARCHICAD 20). Poté jsem si doma (ARCHICAD 21) upravil několik úprav. Pak jsem se vrátil to jisté učebny, kde jsem potřeboval pouze vytisknout uložený soubor, ale soubor v archicadu mi nejde spustit, píše se - Tento půdorys nelze spustit. Nevíte v čem je prosím Vás chyba? v převodu knihovny nebo podobně popřípadně jak odstanit závadu? Jestli existuje alternativní řešení, kupříkladu uložení do PDF nebo jiného souboru, aby se soubor otevřel, rád tuto možnost uvítám. Děkuji předem za odpověď.


pon bře 05, 2018 6:29 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 504
Příspěvek Re: Nejde spustit ArchiCAD
Soubor vytvořený ve 21 nejde ve 20 spustit.
Jedině ho v 21 uložit jako 20.

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


čtv bře 08, 2018 1:42 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz