Právě je ned srp 19, 2018 4:38 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Změna pera 
Autor Zpráva

Registrován: úte úno 27, 2018 11:04 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Změna pera
Lze změnit současně pero u současně označených čar + oblouků + lomenných čar. mám dojem, že to u jiné verze šlo, poslední dvě to nejde.


úte úno 27, 2018 11:08 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 502
Příspěvek Re: Změna pera
Toto ovlivňuje možnost jednotného nastavení čárových nástrojů. Zaškrtnout lze v nastavení jakéhokoliv typu čáry.

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


čtv bře 08, 2018 1:56 pm
Profil

Registrován: ned zář 13, 2009 12:41 pm
Příspěvky: 56
Příspěvek Re: Změna pera
Pokud jsou rozdílné 2D prvky (čáry, lomené čáry, kružnice apod.) již vyneseny, lze jim jedním krokem přiřadit stejné pero příkazem "Upravit označené", výchozí klávesová zkratka Ctrl + Shift + T. Tímto se dá hromadně změnit (sjednotit) pero nebo vrstva.

_________________
hroshik(zavináč)seznam(tečka)cz
ArchiCAD 6.5-21


pát bře 09, 2018 9:19 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz