|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 7:28 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mirec
|
neuklada
Zdravim, mam problem s AC10, nejak mi zacal blbnut a nechce mi nic ulozit, pri ukladani (ci dam ja ulozit, alebo autoukladanie) proste sa zavrie, nejde ani prekopirovat do noveho AC.Skusal som aj preinstalovat aj tak nic.Predtym mi to nerobil, neviete cim by to mohlo byt?Moze to mat nieco spolocne s parametrami mojho PC, lebo nie su az take ako pozaduje program ale doteraz mi isiel bez vacsich problemov.
|
úte črc 03, 2007 6:27 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: neuklada
mirec píše: Zdravim, mam problem s AC10, nejak mi zacal blbnut a nechce mi nic ulozit, pri ukladani (ci dam ja ulozit, alebo autoukladanie) proste sa zavrie, nejde ani prekopirovat do noveho AC.Skusal som aj preinstalovat aj tak nic.Predtym mi to nerobil, neviete cim by to mohlo byt?Moze to mat nieco spolocne s parametrami mojho PC, lebo nie su az take ako pozaduje program ale doteraz mi isiel bez vacsich problemov.
Doporučuji kontaktovat HELPLINE v cegře.
ned črc 08, 2007 6:48 pm |
|
|
LEVik123
Registrován: čtv led 04, 2007 2:33 pm Příspěvky: 8 Bydliště: Galanta
|
ja mam podobny problem... mam archicad 10 full cz a ked chcem ulozit projekt do nejakeho ineho formatu pomocou "ulozit ako", tak mi spadne cely program a tak stale dokola a zacne vypisovat potom tie bug reportery... uz som cely program viackrat preinstalovala a stale to robi to iste... prosim poradte, som z toho zufala...
|
čtv srp 02, 2007 6:14 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Takovéhle zásadní problémy bych řešil přímo na HOTLINE ! Od toho tam ty lidi jsou aby vám byli schopno okamžitě pomoci.
pát srp 03, 2007 8:16 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
zaklad je posledni verze update !!!!!!!
pak zkouska prez schranku kopirovat do nový a nulovat (to funguje temer vzdy)
pripadně spojit s projektem nový a nulovat
větsina podobnych problemu vznika pokracovanim prace na projektech ze starsich verzich.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pát srp 03, 2007 8:51 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|