Právě je úte srp 21, 2018 6:36 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
AC20 - UPG 7001 
Autor Zpráva

Registrován: ned úno 17, 2008 1:28 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek AC20 - UPG 7001
Po UPG AC20 na v- 7001-1.1 je kurzor pod chytacím bodem. AC15 to nedělá. Posílám
screen z 20 i 15 . Můj systém W8.1. :cry:

P. Pospíšil
pavel.pospisil31@volny.cz


Přílohy:
AC20.jpg
AC20.jpg [ 30.56 KiB | Zobrazeno 606 krát ]
AC20.jpg
AC20.jpg [ 30.56 KiB | Zobrazeno 606 krát ]
pát úno 09, 2018 6:47 pm
Profil

Registrován: pon črc 10, 2017 4:01 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: AC20 - UPG 7001
Dobrý den,
chápu správně že váš problém je, že daný kurzor při kreslení zdi je takto pod tím daným bodem ?

Zkusil bych se podívat, jestli nemáte v nastavení zdi nastavený posun referenční čáry.
Případně se podívat do nastavení Pracovního prostředí ( volby / pracovní prostředí / pokročilé nastavení překreslování ) a zde se podívat jak je nastavená hardwarová akcelerace.


pát bře 09, 2018 2:16 pm
Profil

Registrován: ned zář 13, 2009 12:41 pm
Příspěvky: 56
Příspěvek Re: AC20 - UPG 7001
Myslím, že jde o totožný problém popsaný na stránkách Graphisoftu:

https://helpcenter.graphisoft.com/troub ... uild-7001/

Jestli to chápu správně, jde o problém právě toho hotfixu 7001. Návrhy řešení v dolní části stránky ...

_________________
hroshik(zavináč)seznam(tečka)cz
ArchiCAD 6.5-21


pon bře 19, 2018 4:11 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz