Právě je pon čer 25, 2018 12:13 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Komponenty alebo prepojene skupiny 
Autor Zpráva

Registrován: pát zář 16, 2016 5:47 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Komponenty alebo prepojene skupiny
Dobry deň, chcel by som sa opýtať či existuje v archicade nejaka funkcia ktorá by mi dovolila tvorbu skupín z 2d aj 3d prvkov (podobne ako v revite,) ktorá by prepojovala skupiny a v nej dane vlastnosti prvkov v jednotlivých skupín. V praxi je to myslene tak: keď vytvorím jednu skupinu a vytvorím jej kópiu, tak zmena parametrov ľubovolneho prvku v skupine sa vykoná aj tej druhej nakopirovanej skupine.

V autocade sa tato funkcia nazyva bloky, v revite tak funguju skupiny a sketchupe komponenty.

Dakujem.


čtv říj 06, 2016 3:39 pm
Profil

Registrován: úte lis 16, 2010 10:27 pm
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Komponenty alebo prepojene skupiny
Dobrý den,

ArchiCAD tuto funkci má také, nazývá se modul.

Doporučuji shlédnout toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=9myL_kj1x7k

Případně si moduly podrobně nastudovat v příručce ArchiCADu 19 na stránce 2000.


pon říj 17, 2016 10:45 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz