Právě je úte pro 18, 2018 12:51 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Převod do Autocadu 
Autor Zpráva

Registrován: stř srp 17, 2016 4:02 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Převod do Autocadu
Dobrý den,
mám problém s převodem z Archicadu do DWG souboru. Když soubor uložím do DWG, následně po otevření v Autocadu se oblouky a křivky zobrazují jako lomené čáry.
V převodníku mám nastavené, aby se křivky normálně zobrazovali jako křivky a ne jako lomené čáry. Nevíte co s tím? Verze Archicadu 16. Děkuji


stř srp 17, 2016 4:10 pm
Profil

Registrován: úte kvě 15, 2007 5:50 pm
Příspěvky: 44
Příspěvek Re: Převod do Autocadu
Jsou to po převodu do dwg určitě lomené čáry a ne pouze takové "zjednodušené" zobrazení čar nebo jak se tomu v Autocadu říká? Zkuste v autocadu při přiblížení dát Refresh :)


čtv zář 01, 2016 10:44 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz