|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 11:24 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
lokvencmarek
|
Odkaz textu kóty
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte o nějakém doplňku, který by umožnil k odsazenému textu kóty přidat odkaz ke kótovací čáře? Při větším zhuštění kót se v tom dost špatně orientuje. Předem děkuji za odpověď.
|
sob říj 04, 2014 6:23 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Odkaz textu kóty
lokvencmarek píše: Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte o nějakém doplňku, který by umožnil k odsazenému textu kóty přidat odkaz ke kótovací čáře? Při větším zhuštění kót se v tom dost špatně orientuje. Předem děkuji za odpověď. Bohužel, toto je věc, která mi tam také již několik verzí chybí. Přitom konkurenční SW tohle mají vyřešeno již několik let, asi graphisoftu došel kopírák … : ))))
pát říj 10, 2014 9:44 am |
|
|
Gluteus Maximus
|
To, že to tam není, je pravda. Ale osobně bych si to asi vypnul. Další čára by byl další zmatek na přeplněný výkres...
_________________ Uživatel fóra od roku 2006. Archicad 6.5 ~ Archicad 23 BIM manager
|
pon říj 13, 2014 6:41 am |
|
|
lokvencmarek
|
Je to skoda, mohli by to tam dat jako volitelny doplnek koty.
|
pát říj 17, 2014 6:48 pm |
|
|
Muhsan12
|
Prosím o radu, v jednom souboru se mě i po odpojení xrefů stalo, že mě po něm zbyly vrstvy, které nejdou smazat. Jen upozorňuji že ve všech správcích už xref ani jiné propojení nefiguruje (asp co vím). Sem z toho trochu zoufalý. Vím že je můžu skrýt, ale jsem nervózní že mám v souboru něco co tam nechci. Díky za jakoukoliv radu.
_________________ ahsan
|
čtv říj 30, 2014 1:59 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|