|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 3:09 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Sandruse
|
Při rýsování zmizela zeď
Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Narýsovala jsem zeď osadila do ní okna a hrála si s 3D. Problém nastal když jsem zpátky překlikla do 2D okna. Zeď tam není. Okna zůstali na stejným místě. A I ve 3D je zeď stále zobrazována i po aktualizace. Prosím poraďte co by to mohl být za problém. Jako určitě to není nic co by se nedalo smazat a opravit ale zajímalo by mě to. Děkuji za odpověďi
|
čtv kvě 22, 2014 1:39 pm |
|
|
Jan Beneš
|
Re: Při rýsování zmizela zeď
Těžko říct, čím by to mohlo být.. Zkuste sem soubor nahrát, ať si to můžeme stáhnout...
|
úte čer 03, 2014 1:29 pm |
|
|
Karmali
Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am Příspěvky: 270 Bydliště: Plzeň
|
Dobrý den, mohlo se stát víc věcí. 1) Zeď jste nakreslila v jiném než domovském podlaží, a máte jí implicitně nastavenou na "zobrazovat jen na domovském podlaží" nebo jste na toto nastavení klikla během prohlížení ve 3d 2) opravila jste výšku zdi mimo rovinu řezu 3) můžete ji mít ve skryté vrstvě (ikdyž to není pravděpodobné vzhledem k tomu že ji ve 3d vidíte) .... atd
_________________ Archicad 22, Artlantis Studio 6, Twinmotion Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování
|
úte čer 03, 2014 4:21 pm |
|
|
jirat
|
Ono stačí, když se člověk přepne do 2D a nevšimne si, že se nachází na jiném podlaží
_________________ ing. Michal Jirát Business Centrum Mikrotechna a.s. NOSCALE architects, s.r.o. Odborná rada pro BIM Výuka ArchiCADu na FA ČVUT
Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC23 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu
|
stř čer 04, 2014 10:14 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|