|
|
Právě je sob lis 23, 2024 1:29 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
lll
|
Řez, pohledy
Když dám řez domem , tak si nastavím zobrazit vše jednou barvou, tak mi tam naskáčou třeba u dveří jakési podelné čárky a věci , které by se bez toho nastavení v řezu - zobrazit vče jednou čarou vůbec nenaskytly...
|
čtv říj 27, 2005 9:19 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Řez, pohledy
lll píše: Když dám řez domem , tak si nastavím zobrazit vše jednou barvou, tak mi tam naskáčou třeba u dveří jakési podelné čárky a věci , které by se bez toho nastavení v řezu - zobrazit vče jednou čarou vůbec nenaskytly...
Že se tak ptám, a kde pak se zapíná zobrazování řezu pouze v jedné barvě ? Nedávno jsem něco takového potřeboval řešit a nikde jsem na něco takového nenarazil.
čtv říj 27, 2005 12:09 pm |
|
|
lll
|
Re: Řez, pohledy
Normálně v nastavení řezu - prvky řezu. Právě když to nastavím, tak se mi změní dveře a tak...
CADmaster píše: lll píše: Když dám řez domem , tak si nastavím zobrazit vše jednou barvou, tak mi tam naskáčou třeba u dveří jakési podelné čárky a věci , které by se bez toho nastavení v řezu - zobrazit vče jednou čarou vůbec nenaskytly... Že se tak ptám, a kde pak se zapíná zobrazování řezu pouze v jedné barvě ? Nedávno jsem něco takového potřeboval řešit a nikde jsem na něco takového nenarazil.
|
čtv říj 27, 2005 12:58 pm |
|
|
lll
|
JÁ jsem z toho archicadu úplně hotový, on si dělá co chce, to je tak hnusně automatické, už vidím ten archicad 20 jak dáte soubor vložit rodinný dům 5+1 ok, a máte projekt
|
čtv říj 27, 2005 2:25 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
pokud mate pocit že není vše tak jak by mělo být pak je nejlepší otisk obrazovky a zakrožkované místa problému, dale je potřeba popsat nastavení při kterém to bylo použito. Spousta problémů je velmi jednoduše vysvětlitelná. Také je duležité napsat verzi archicadu a subverzi nejlepe vnitřní číslo např 9.0 cz 2045
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pon říj 31, 2005 10:14 am |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Aha, tak už jsem to našel : )
Tak jak jsem zjistil, když je zatrhnuté "použít vlastní barvy ořezaných prvků" tak se prvky v řezu vykreslují v barvách, které jsou u jednotlivých prvků pro zobrazení v řezu nastaveny. Pokud se nastaví ručně ta barva, tzn. pokud si zvolím jednotnou barvu, přestane jakoby fungovat "pořadí kreslení".
pon říj 31, 2005 11:00 am |
|
|
lll
|
http://www.sweb.cz/rallyfans/A_33.jpg
Tam máte fotku , nastavení žádné prostě třeba dám implicitní nastavení varchicadu , hodím zed okno, a dám řez a udělá se to co vidité.., hlavně u dveří... [/img][/url]
|
pon říj 31, 2005 4:19 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
tak na 9.0 2045 to funguje v poradku
dle vaseho obrazku se jedna o skolni ale uz nepoznam zda 7,8,8.1,9 ??
vodorovne carky jsou vektorova srafa borovice lestene a ty male carečky jsou chyba.
Zkuste se podivat jak daleko od originalniho pocatku mate model nekdy tyto chyby vznikají po načtení dwg podkladu ktery je nekde daleko od originalniho (ne presunuteho) pocatku
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pon říj 31, 2005 5:21 pm |
|
|
lll
|
Díky , už je ok , zrušil jsem tu borovici...
LubosC píše: tak na 9.0 2045 to funguje v poradku dle vaseho obrazku se jedna o skolni ale uz nepoznam zda 7,8,8.1,9 ?? vodorovne carky jsou vektorova srafa borovice lestene a ty male carečky jsou chyba. Zkuste se podivat jak daleko od originalniho pocatku mate model nekdy tyto chyby vznikají po načtení dwg podkladu ktery je nekde daleko od originalniho (ne presunuteho) pocatku
|
pon říj 31, 2005 6:04 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|