Neni jednodussi to nejdriv zkusit
pokud v menu najdu nastaveni kouzelne hulky tak tam asi je
kouzelná hulka byla uz od 5.0 na mezerníku
nebo se podivam do klavesových zkratek .
Trochu vic se snazte nez sem neco napisete (
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
čtv říj 12, 2006 10:28 am
user_friendly
omlouvam se, hledal jsem jeji ikonku, avšak marně. nikdy jsem si nevšiml že byla na mezerniku... klavesnici jsem použival vylučně pro CTRL +, CTRL -
Děkuji!
doporučuji každému nastudovat takzvane neupravitelné klávesové zkratky. Pokud si je v nastaveni zkratek nechate zobrazit do html tak je to na konci. Jedna se o produktivni pouzivani programu.
Pokud by jste presto rad pouzival ikonu pak je mozne si v menu okno/paletky /řídici rámeček tento nastroj zobrazit.
Pokud by jste chtěl používat volbu rozbalený (vidite vsechny ikony) tak pouzijte prave tlacitko mysi prave na ridicim ramecku a vyberte volbu.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru