|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 11:16 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Pavel Švanda
Moderátor
|
Historie Zoomu
Nedávno jsem náhodou v Archicadu 13 narazil na klávesovou zkratku Ctrl + Alt + F a Ctrl + Alt +G (není v seznamu klávesových zkratek AC), pod kterou se skrývá "jakoby" historie přiblížení. Napadlo mě, že by se tato klávesová zkratka hodila v případě, že člověk pracuje na větším objektu ve dvou vzdálenějších částech a pomocí této zkratky by mezi oběma pohledy na rychlo přepínal. Nepochopil jsem ovšem úplně princip fungování těchto zkratek...jednou zkratkou krokuji vpřed, druhou vzad, ale když si připravím dva pohledy, tak mi to jak kdy zafunguje.
Nemáte s touto zkratkou nějaké zkušenosti???
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
pát čer 04, 2010 11:35 am |
|
|
PeteR
|
Re: Historie Zoomu
Ja to mam na mysi /bocne tlacitka/ defaultne.dosiel som na to asi pred mesiacom nahodne Vyzera to tak ako keby sa nazoomovatie ukladalo do pamati az po par sekundach necinnosti v danom zoome ale vobec som si neni isty
|
úte čer 08, 2010 1:04 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
problem je v tom ze obcas zazomujete pri praci a prepinani je rozhozene protoze jste posunuly stack(frontu-zasobnik zoomovaní)(pocitacově posledni dovnitř - první ven) jinak to funguje ok
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
úte čer 08, 2010 2:22 pm |
|
|
maugggly
|
je to sice sikovny postreh ale neviem ci je to k niecomu uzitocne...ale ja robim vykresy v CADe tak mozno to vyuzitie historie zoomu v archicade je ine...
_________________ lo
|
úte čer 08, 2010 3:59 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|