|
|
|
|
Právě je ned lis 24, 2024 12:44 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
michalb
|
Rez
Prosím Vás ide nejak nastavit aby sa my v reze zobrazovali napr. vzdialenejšie základové pásy príp päky čiarkovanou čiarou. Zobrazia sa podľa nastavenia ale keď zapnem terén (sieť), prekryje tieto prvky. Ďakujem.
|
pát zář 04, 2009 9:48 am |
|
|
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
Re: Rez
Toto nastavit nejde. Řeším to obtažením čárkovanou čárou. Terén mám vymodelovaný do určité hloubky, v řezu mám nastavenou šrafu a při konstrukci řezu vypnu hladinu s terénem, během 5-ti vteřin obkreslím základové konstrukce, které neprochází řezem a hladinu zase zapnu. Není mi zatím známá funkce AC, která by uměla zobrazovat konstrukce skryté jinou konstrukcí (v řezu). Určitě by to bylo fajn, ale popravdě vůbec si nedokážu představit jak by to fungovalo....
_________________ ------------- iMac 20" (Intel Core 2 Duo, 2,4 GHz) (SDRAM 4 GB, ATI RADEON HD 2600 Pro) ArchiCAD 12, Artlantis Studio 2, Mac OSX 10.5...
|
stř zář 09, 2009 8:41 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|