|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 11:25 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Lukáš forum
|
Navigátor
Dobrý den. V navigátoru mám udělané výkresy které potřebuji, ale teď bych chtěl z nich vyjít a udělat v nich úpravy. Jak to mám udělat, aby se mi výkres nějak propojil s pracovním oknem půdorysu a pokračovat v úpravách v daném výkresu, který mám vytvořený ve výkresové složce. Ve správci kreseb mám stav VLOŽENÝ a tudíž se mi v nich už neprojevují změny, které udělám v půdoryse (tak to chci). Ale teď bych v jednom výkrese chtěl udělat pár změn. Půdorys mám v okně půdorysu už změněný a nemůžu tutíž udělat potřebné změny.
Dejme tomu že mám udělaný několik variant dispozic, všechny mám VLOŽENÉ a ted chci v jednom udělat změny.
Děkuji za rady, Lukáš.
|
čtv říj 02, 2008 8:04 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Navigátor
Obecně doporučuji nastudovat fukni navigátora. Z toho co tu čtu, jste asi nepochopil uplně přesně co to navigátor je (F1).
Pokud mám nějaké výkresy, které se mi tak líbí a poté měním zdroj ...automaticky přicházím o možnost vrátit se k původní podobě. Pakliže chci dělat varianty, nebo změny a vím že se k tomu pak můžu vrátit, nezbývá než ukládat jako jiné verze, případně (což je někdy složitější) alespoň do vrstev schovávat varianty.
pát říj 03, 2008 8:57 am |
|
|
Radek Podliska
|
Re: Navigátor
Priklanim se k predchozimu nazoru a to je ukladat ruzne varianty do jednotlivych souboru. Pripadne pokud by napriklad upravy byly male, tak se da pouzit nastroj Pracovni list. Kazdopadne tak, jak chcete pouzit Navigator vy, tak se nepouziva.
|
pát říj 03, 2008 11:32 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|