|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 1:43 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
CADdesigner
Registrován: čtv led 05, 2006 12:14 pm Příspěvky: 13 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Doplněk střechy AC8.1
Mám dotaz, spíš jen tak ze zvědavosti,než že bych to nějak nutně potřeboval. Jedná se o doplněk střechy, konkrétně o střešní krytinu. Kdybych chtěl řekněme vytvořit hezkou plastickou střechu ve fotozobrazení (doposud delám klasickou střechu a přiřadim příslušnou texturu), ale chtěl bych použít třeba klasickou betonovou alpskou tašku (Bramac), jak to udělat?? V tomto doplňku je na výběr pouze několik plechových šablon a potom prejza, bobrovka atd. Je třeba možné nějak tento doplněk rozšířit o vlastní typy střešní krytiny, popř. o další doplňky střech, komínové lávky, protisněhové ochrany atd, zárověň by mě zajímalo jak vytvořit např. krajovou tašku, oplechování komína, úžlabí.....
Předem díky za reakce na můj dotaz
Přeji pěkný den
|
pon led 09, 2006 12:31 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Michale o něčem podobným tu řeč byla ( http://www.archiforum.cz/viewtopic.php?t=66 ). Jinak je to otázka knihoven, pokud najdeš od nějakého výrobce dostatečné knihovny, pak to problém není : )
pon led 09, 2006 12:51 pm |
|
|
CADdesigner
Registrován: čtv led 05, 2006 12:14 pm Příspěvky: 13 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
aha, no pak už jsem ten příspěvěk taky našel. No ale jako zatím jsem nic volně dostupnýho co se střech týče nenašel, krom komínů, střešních oken atd, ale střešni tašky a doplňky ještě nee. Jsme právě myslel,jestli by třeba ta alpská taška nešla vytvořit v tom doplňku nebo tak něco,víš. Nebo v tom doplňku ne, to je asi blbost, prostě to nějak udělat, nevim teď.
|
pon led 09, 2006 12:58 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|