|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 6:44 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
chybné vykreslování modelu
Autor |
Zpráva |
jamaco
|
chybné vykreslování modelu
při procházení modelu ve 3D se mi z jedné strany model jaksi podivně ořezává nějakou imaginární rovinou která je kolmá k ose kamery. Při větším přiblížení se objekt jakoby rozevře a umožní náhled dovnitř. nejsem schopen to vypnout a děje se to pouze z jedné strany objektu. Diky za každou radu
AC 10, děje se na více pracovních stanicích, zřejmě nějak zakotveno v projektu
|
čtv lis 29, 2007 11:32 am |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
podle meho je to nejaka chyba ktera vznika prevodem projektu z nizši verze a pak se tot takhle nejak divne nastavi pro 3d a netusim kde sem to menil.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
čtv lis 29, 2007 12:03 pm |
|
|
Warren.Griffin
|
Zdravím, problém, který popisuje jamaco, se mi také u některých projektů poměrně často stává, a nikdy se mi to nepovedlo efektivně vyřešit. Jediný poznatek, co jsem ohledně tohoto vykoumal, je, že se to stává pouze u 3D oken, které jsou vyvolány příkazem "Zobrazit vše ve 3D" nebo "Zobrazit ohraničení/výběr ve 3D" bez předchozího označení zobrazovaných prvků v půdoryse. Pokud se dotyčný problém objeví, jdu zpátky do půdorysu, označím všechny prvky, které chci vidět ve 3D, a zvolím "Zobrazit výběr ve 3D". Procházení ve 3D modelu je potom bez problému a žádného ořezávání tou "imaginární rovinou".
(AC 11, kom.)
|
pát lis 30, 2007 12:01 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|